Kantoorruimte huren Swifterbant, De Kolk 6

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan De Kolk 6 in Swifterbant

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 24 m2
  Huurprijs: € 625 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 40 m2
  Huurprijs: € 1.025 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan De Kolk 6 in Swifterbant

Op zoek naar een volledig uitgerust kantoor in Swifterbant? Ontdek de mogelijkheden op De Kolk 6, waar je kantoorruimtes vindt die perfect zijn voor jouw zakelijke behoeften. In deze rustige omgeving kun je je volledig concentreren op je werk.

Huurmogelijkheden

De Kolk 6 biedt kantoorunits van 24 of 40 vierkante meter, elk volledig gemeubileerd voor jouw gemak. Profiteer van moderne voorzieningen zoals high-speed internet, airconditioning, glasvezelverbinding en gratis wifi. Hier kun je ongestoord werken, vergaderen en netwerken.

Voorzieningen

Je geniet van diverse extra's zoals een pantry voor een snelle lunch, koffie- en theefaciliteiten voor een energieboost en ruime parkeermogelijkheden. Voor jouw gemak is het mogelijk om tegen een meerprijs een opslagruimte te huren. De schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes wordt door ons verzorgd.

Flexibiliteit en Toegankelijkheid

Bij De Kolk 6 in Swifterbant heb je 24/7 toegang tot jouw kantoor, waardoor je de vrijheid hebt om te werken wanneer het jou uitkomt. Deze flexibiliteit, gecombineerd met de rustige ligging, maakt het de ideale plek voor zowel startende als gevestigde ondernemers.

Jouw nieuwe werkplek op De Kolk 6?

Kies voor een professionele en rustige werkomgeving op De Kolk 6. Met kantoren die klaar zijn voor gebruik, kun je direct aan de slag gaan. Neem contact op voor een rondleiding en ontdek zelf alle voordelen van deze locatie in Swifterbant.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan De Kolk 6

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen