Kantoorruimte huren Apeldoorn, Het Rietveld 55-59

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Het Rietveld 55-59 in Apeldoorn

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 205 m2
  Huurprijs: € 1.450 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 223 m2
  Huurprijs: € 1.500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 365 m2
  Huurprijs: € 2.500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 484 m2
  Huurprijs: € 3.250 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 550 m2
  Huurprijs: € 3.750 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan Het Rietveld 55- 59 in Apeldoorn

Een kantoorruimte huren aan Het Rietveld in Apeldoorn? Dit kantoorpand bevindt zich op slechts 5 minuten van de A50 en op loopafstand van het treinstation Apeldoorn. Het kantoorpand grenst aan het gebied ‘de Voorwaarts’ waar onder meer het Omnisportcentrum, het grootschalige winkelcentrum, de Woonboulevard en de Americahal onderdeel vanuit maken. Elke verdieping in het kantoorgebouw is voorzien van een eigen pantry. Zo kun je lekker je eigen lunch maken!

Huurprijzen

Wil je een kantoorruimte huren aan Het Rietveld 55- 59 dan zijn er werkplekken beschikbaar in verschillende afmetingen. De afmetingen van de kantoorruimtes variëren tussen de 260 m2 en de 710 m2. De prijzen voor de verschillende kantoorkamers liggen tussen de €3883,- en de €6508,- per maand. De prijzen zijn inclusief servicekosten. Als je een kantoorruimte huurt aan de Rietveld 55- 59 mag je ook gebruik maken van de aanwezige vergaderzalen.

Internet, vergaderplek en 24/7 toegang

Dit kantoorpand aan Het Rietveld in Apeldoorn beschikt niet alleen over eigen pantry’s op elke verdieping. Maar de kantoorruimtes zijn ook 24/7 beschikbaar waardoor je ook in het weekend in je eigen kantoor terecht kunt! Wil je een vergadering houden op locatie? Dan is ook dat geen probleem! Het kantoorpand bevat een vergaderruimte waar je gebruik van mag maken. Wil jij gebruik maken van al deze voorzieningen? Huur dan een kantoorruimte aan Het Rietveld in Apeldoorn.

Locatie en bereikbaarheid

Door de gunstige ligging aan de A50 is dit kantoorpand makkelijk en snel bereikbaar. Als je gebruik wilt maken van het openbaar vervoer, dan is dat ook geen probleem. Het treinstation van Apeldoorn is namelijk slechts op loopafstand van het kantoorpand aan Het Rietveld 55- 59. Zo ben je lekker snel op kantoor!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan Het Rietveld in Apeldoorn?

Wil jij zo snel mogelijk je intrek nemen aan Het Rietveld? Plan dan snel een gratis rondleiding. Eerst wat meer informatie inwinnen? Geen probleem. Neem vrijblijvend contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP. Wij helpen je graag aan jouw perfecte kantoorruimte!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Het Rietveld 55-59

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen