Kantoorruimte huren Zwolle, Grote Voort 293

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Zwolle, Voorsterpoort 4 min. lopen (0,3 km)
 • Treinstation Zwolle 33 min. lopen (2,6 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Grote Voort 293

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Grote Voort in Zwolle

Een kantoorruimte huren aan de Grote Voort in Zwolle? Dit kantoorpand is gelegen op het moderne bedrijventerrein Voosterpoort en is goed bereikbaar door zijn ligging aan de A28. Bovendien beschikt het pand over voldoende parkeergelegenheid. Het fraai ogende, rechthoekige pand kenmerkt zichzelf door zijn grote hoeveelheid ramen. Daglicht is er in dit pand in overvloed. Vanuit de kantoren is er een uniek uitzicht op de IJssel en het natuurgebied eromheen. Voor eet-faciliteiten hoef je het pand niet uit, er is namelijk een horecagelegenheid.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorkamers en kantoorruimten beschikbaar. Het is namelijk mogelijk om een kantoorunit te huren vanaf 8 m2 tot en met 500 m2, alles is op deze locatie mogelijk. Per werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €200,-. In het aanbod overzicht zie je een paar mogelijkheden in dit kantoorpand. Nieuwsgierig? Neem dan nu contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij kunnen je exact adviseren hoeveel ruimte jouw onderneming nodig heeft.

Vergaderruimte, kantoren en vrijetijdsvoorzieningen

Dit kantoorgebouw aan de Grote Voort in Zwolle beschikt over vele services en faciliteiten, waar jij optimaal gebruik van kunt maken bij het huren van kantoorruimte! Denk bijvoorbeeld aan een vergaderruimten, een handige plek waar je een meeting kunt plannen of een presentatie kunt geven. Ook is er een horecagelegenheid in het kantoorpand aanwezig, elke dag heb je hier de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke verse lunch. Aan de overkant van de straat zit een grote woonboulevard voor vrijetijdsbesteding. Mocht je na werktijd nog langs een supermarkt willen, er zit er een supermarkt gevestigd op enkel 1 km afstand. Op minder dan 2 km afstand zit een sportschool.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw ligt aan de A28, waardoor de bereikbaarheid met de auto zeer goed is. Het kantoor aan de Grote Voort 291 beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Het bedrijventerrein is ook goed te bereiken met het openbare vervoer. Op 500 meter afstand van jouw toekomstige werkplek is een treinstation gelegen. Zo bevind jij jezelf snel in het centrum van de historische, maar vooral dynamische stad. De kantoorruimten zijn modern, er wordt namelijk in dit pand rekening gehouden met duurzaamheid.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Grote Voort in Zwolle?

Ben jij enthousiast geworden over het huren van een kantoorruimte aan de Grote Voort in Zwolle? Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Voor meer informatie mag je altijd contact opnemen met onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag aan een kantoorruimte aan de Grote Voort.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Grote Voort 293 in Zwolle

Kantoorkamers
Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

F

Op deze locatie kun je gebruik maken van vergaderruimten, erg handig voor een belangrijke meeting of het houden van een presentatie.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Grote Voort 293

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner