Kantoorruimte huren Zwolle, Zuiderzeelaan 27-41

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zuiderzeelaan 27-41 in Zwolle

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 20 m2
  Huurprijs: € 575 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 25 m2
  Huurprijs: € 695 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 30 m2
  Huurprijs: € 825 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Zuiderzeelaan 27-41 in Zwolle

In dit business center aan de Zuiderzeelaan 27-41 in Zwolle zijn verschillende kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Het kantoor heeft een zichtlocatie op de IJsselallee; de ringweg van Zwolle. De kantoorruimtes zitten op de 5e etage van het kantoorgebouw. Op hetzelfde kantorenpark “Hanzeland” zitten onder andere Univé, gemeente Zwolle, het Kadaster en KPN gevestigd. In dit kantoor aan de Zuiderzeelaan stap je binnen in een ruime entreehal. Ben je benieuwd naar wat dit kantoor nog meer te bieden heeft? Lees snel verder!

 

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw aan de Zuiderzeelaan 27-41 zijn er nog 3 kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Past een kantoorkamer van 20 m2 het beste bij jouw onderneming? Deze huur je voor € 575,- per maand. Ga jij liever voor een kantoorkamer van 25 m2? Voor deze ruimte betaal je € 695,- per maand. Daarnaast behoort een kantoorruimte van 30 m2 ook tot de mogelijkheden. Hier geldt een maandelijkse huurprijs van € 825,-. De genoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. Wil je hier meer over weten? Vraag het onze vastgoedexperts. 

 

Loungeruimte, dakterras en 24/7 toegang

Op de begane grond van dit kantoorgebouw in Zwolle zit een nieuw ingerichte loungeruimte. Hier klets je bij met collega’s onder het genot van koffie of thee. Meeting op de agenda? Neem plaats in een van de meetingrooms. Met zonnig weer neem je plaats op het dakterras van het kantoorpand. Werk jij ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds laat? Je hebt 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Vind je het tijd om de benen te strekken? In 10 minuutjes loop je naar het Spoolderbos. Hier geniet je van prachtige natuur. 

 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantorenpark Hanzeland ligt gelegen naast het station van Zwolle. Vanaf deze locatie loop je in 5 minuten naar jouw toekomstige werkplek. Ideaal voor jouw collega’s en bezoekers! Met de auto rijd je ook gemakkelijk naar het kantoor aan de Zuiderzeelaan. Het is slechts 5 minuutjes rijden vanaf de A28. Het kantoorgebouw is gelegen aan de IJsselallee. De ringweg is recentelijk opgeknapt waardoor de doorstroming enorm is verbeterd. Waar parkeer je de auto? Het eigen parkeerterrein van dit kantoorpand is gelegen naast het kantoorgebouw. Parkeerplaatsen zijn te huur tegen een meerprijs.  

 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Zuiderzeelaan 27-41 in Zwolle?

Ben je enthousiast geworden over het kantoor aan de Zuiderzeelaan 27-41 en wil je hem graag in het echt bekijken? Bij SKEPP vraag je vrijblijvend een rondleiding aan. Kies een datum en tijdstip en dan plannen wij een gratis rondleiding in. Heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij vertellen je graag meer over deze kantoorruimte in Zwolle.

 

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zuiderzeelaan 27-41

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen