Super deal

Hanzeplein 11-27

8017 JD Zwolle

Moderne kantoorruimte beschikbaar met doorgroeimogelijkheden in Zwolle

Aan het Hanzeplein, op loopafstand van het centrum van Zwolle en vlakbij de snelweg A28; daar ligt dit moderne kantoorgebouw. Bovendien is treinstation Zwolle is snel te bereiken, vanuit de kantoorruimte. 'Dit is de plek van early adaptors, gedreven vakidioten en innovatieve organisaties,' luidt het motto binnen dit kantoor. Past u in dit plaatje?

Flexwerkplek, vaste werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat? De keuze is volledig aan u!

Het is mogelijk om in dit kantoor in Zwolle te flexwerken. Liever een vaste werkplek? Geen probleem, die huurt u voor slechts €299,- per maand. Voor een kantoorkamer of kantoorruimte op maat kunt u een maatwerkvoorstel indienen. Ga dus voor een kantoorruimte, die aansluit bij uw wensen. Neem hiervoor contact op met SKEPP!

Maak gebruik van services als WiFi en receptiediensten in Zwolle

Wanneer u een werkplek besluit te huren in dit kantoor in Zwolle, maakt u gebruik van de volgende services: parkeren, WiFi, koffie/thee/water en receptiediensten. U kunt bijvoorbeeld uw gasten laten ontvangen door de receptionisten. Als u een kantoorruimte huurt, maakt u ook gebruik van deze services. Daarnaast maakt u dan ook gebruik van een pantry, vergaderruimte en de schoonmaakservice. 

Kantine aanwezig in dit kantoorpand, waar u kunt lunchen

Gezellig samen lunchen met collega's of andere professionals? Op de begane grond van het kantoorgebouw is een kantine gevestigd. Hier kunt u lunchen maar ook vergaderen of een borrel drinken. Het is een gezellige ruimte, met onder meer een bar en tafeltjes. Een bijkomend voordeel, naast het gemak van een werkplek of een kantoorruimte!

Plan gratis (!) een rondleiding in door dit moderne kantoor

Zit er een flinke groei aan te komen voor uw onderneming? In dit kantoorgebouw heeft u de mogelijkheid om door te groeien. Plan daarom direct een rondleiding in door dit kantoor in Zwolle. Dit doet u gratis bij SKEPP, via het menu rechts op deze pagina. Succes!

Vaste werkplek huren voor €299,- per maand in Zwolle Hanzeplein 11-27 Zwolle Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat