Super deal

Apeldoorn, Het Rietveld 55A

7321CT Apeldoorn

4 (4)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan Het Rietveld (Apeldoorn Oost)

Aan Het Rietveld in Apeldoorn huur je een flexwerkplek, kantoorruimte of gedeeld kantoor op maat. Het kantoorpand is gebouwd in 2002 en heeft een moderne en representatieve uitstraling. Het business center ligt op een gunstige plek in Apeldoorn, het is goed bereikbaar en ligt in de buurt van het centrum van Apeldoorn. Het kantoorpand heeft moderne en perfect uitgeruste werkplekken. Het kantoorpand heeft een breed scala aan huurders, zo huren verschillende ict-bedrijven hier een ruimte, maar ook advocatenkantoren, bedrijfsartsen en deurwaarders.

Huurprijzen, kantoor Het Rietveld, Apeldoorn

Een werkplek is te huur voor een prijs vanaf €129,- per maand. Interesse in een afgesloten kantoorunit? Deze zijn te huur voor een bedrag vanaf €467,- per maand. Er zijn kantoorruimten te huur van 10 m2 tot 30 m2. Bovengenoemde prijzen betreffen vanaf-prijzen en zijn gebaseerd op het aantal personen. De kantoorruimten worden turnkey en gemeubileerd opgeleverd, zo kan jij snel aan het werk en hoef je je niet druk te maken om de verhuizing van een bureau.

Het Rietveld: full-service kantoorruimten met bemande receptie

In het kantoorpand heb je de beschikking over gratis WiFi, niet geheel onbelangrijk in deze tijd. Er zijn meerdere vergaderruimten aanwezig die per uur of dagdeel te huur zijn. Alle kantoren beschikken over topkoeling, zodat je hier zowel in de zomer als in de winter comfortabel kan werken. De schoonmaak van de gezamenlijke ruimten en je eigen kantoor zit bij de huurprijs inbegrepen, zo kom jij niet voor onverwachte extra kosten te staan. Telefoonservice en postservice behoren beide tot de mogelijkheden.

Locatie en bereikbaarheid, Het Rietveld, Apeldoorn

Dit kantoorgebouw aan het Rietveld in Apeldoorn ligt op loopafstand van het treinstation Apeldoorn Osseveld. Ook is de oprit van de A50 slechts enkele minuten rijden. Het kantoorpand heeft een ruim parkeerterrein waar zowel huurders als bezoekers gratis kunnen parkeren. Hierdoor maakt het voor de bereikbaarheid niet uit of bezoekers met het openbaar vervoer of met de auto komen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan Het Rietveld?

Ben jij geïnteresseerd in een kantoorruimte aan Het Rietveld in Apeldoorn? Plan geheel gratis en vrijblijvend aan rondleiding in en bekijk de verschillende mogelijkheden!

Kantoorruimte huren op toegankelijke plek in Apeldoorn Het Rietveld 55A Apeldoorn Toplocatie!

4 beoordelingen Het Rietveld

Het pand heeft zowel aan de buitenkant als van binnen een hele verzorgde uitstraling.

Ook fijn dat er altijd een serviceteam voor je klaarstaat, zo sta je er nooit alleen voor :)

Goede voorzieningen in dit kantoorpand in Apeldoorn.

Een snelwerkende internetverbinding en fijne vergaderfaciliteiten.

Leuke kleinschalige receptie waar ze goede ondersteuning bieden en over het algemeen ook zeer prettige kantoorruimtes.

Voor ons een prima kantoorpand waar veel mogelijk is

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!