Kantoorruimte huren Harderwijk, Ceintuurbaan 2

Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Oplaadpunt auto
 • Airconditioning
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • Receptiediensten
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Ceintuurbaan 2 in Harderwijk

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 1 persoon
  Huurprijs: € 300 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 2 personen
  Huurprijs: € 590 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Ceintuurbaan in Harderwijk

Dit kantoorpand aan de Ceintuurbaan in Harderwijk biedt jou de mogelijkheid om een prachtige kantoorruimte te gaan huren. Het kantoorpand beschikt over meerdere kantoorunits die geschikt zijn voor 1 of 2 personen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op deze geweldige locatie.

Kantoorruimte huren

De kantoorruimtes zijn stijlvol ingericht en bieden optimale werkomstandigheden. De kleinste kantoorunit is geschikt voor 1 persoon en deze huur je al voor maar €300,- per maand. Behoefte aan meer werkplekken? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer met 2 werkplekken. Deze kost slechts €590,- per maand. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere kantoorkamers te combineren om zo het gewenste aantal werkplekken te verkrijgen. De hierboven benoemde prijzen zijn inclusief de service kosten. Hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent.

Voldoende parkeergelegenheid, nette vergaderruimtes en een gezellig restaurant

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Ceintuurbaan in Harderwijk krijg je de beschikking over diverse hoogwaardige faciliteiten. Het kantoorpand beschikt over een eigen parkeerterrein met voldoende parkeergelegenheid voor jou en jouw bezoekers. Voor een vergadering groot of klein kun je gebruik maken van de nette vergaderruimtes. In het gezellige restaurant wordt een breed assortiment aan gezonde en lekkere lunch gerechten aangeboden. Tevens kun je hier een tafel of ruimte reserveren waar jij samen met jouw bezoek een afspraak kunt plannen en tegelijk kunt genieten van een hapje of drankje. Tijdens jouw online werkzaamheden wordt jij optimaal ondersteunt door de aanwezigheid van het razendsnelle WiFi netwerk.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is uitstekend bereikbaar door middel van de auto. De op- en afritten van de A28 bevinden zich vlakbij. De A28 geeft toegang tot diverse steden in de omgeving. Ook het openbaar vervoer kan een goede uitkomst bieden. Aan de achterkant van het Business Center bevindt zich een bushalte met een directe verbinding naar Station Ermelo en Station Harderwijk. In de omgeving zijn diverse ondernemers en bedrijven gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Ceintuurbaan in Harderwijk?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te gaan huren aan de Ceintuurbaan in Harderwijk? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen. Dan kun jij deze prachtige locatie alvast met eigen ogen bewonderen.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Ceintuurbaan 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen