Kantoorruimte huren Haarlem Waarderpolder, Oudeweg 115

Voorzieningen
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Oudeweg 115 in Haarlem Waarderpolder

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 48 m2
  Huurprijs: € 950 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren Haarlem, Oudeweg 115

Als je op zoek bent naar een kantoorruimte in Haarlem, biedt Oudeweg 115 een dynamische en moderne werkplek die ondernemers inspireert. Dit kantoorgebouw combineert zichtbaarheid en toegankelijkheid op een ideale locatie waar dagelijks duizenden passanten voorbij komen.

Huurmogelijkheden

Te huur aangeboden: Een efficiënte kantoorruimte van circa 48m² in een energiezuinig gebouw met energielabel A. De ruimte wordt as-is opgeleverd, klaar voor inrichting naar eigen smaak. Parkeren is geen probleem dankzij een parkeernorm van 1:40 tegen een tarief van €400,- per parkeerplaats per jaar, exclusief BTW.

Voorzieningen en faciliteiten

Aan de Oudeweg 115 geniet je van hoogwaardige voorzieningen zoals een gerenoveerde entree, een bemande receptie, en uitstekende parkeerfaciliteiten. Het gebouw is uitgerust met een moderne luchtbehandelingsinstallatie en algemene ruimtes die een professionele uitstraling garanderen.

Locatie en bereikbaarheid

Deze locatie in Haarlem is uitstekend bereikbaar per auto via de A200 en de N200, en biedt ook goede verbindingen met het openbaar vervoer. Busstation Nijverheidsweg ligt op een steenworp afstand met directe verbindingen naar het centrum en station Haarlem. Het nabijgelegen station Spaarnwoude versterkt de uitstekende verbindingen met de rest van de Randstad.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Oudeweg in Haarlem?

Ontdek de mogelijkheden van dit moderne kantoor aan de Oudeweg 115 in Haarlem. Neem vandaag nog contact op voor een rondleiding en zie zelf hoe dit pand jouw bedrijf kan helpen groeien. Zet de stap naar een professionele en inspirerende werkomgeving waar alles klopt.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Oudeweg 115

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen