Kantoorruimte huren Haarlem Centrum, Houtplein 22

Voorzieningen
 • Postadres
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Houtplein 22 in Haarlem Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 110 m2
  Huurprijs: € 1.785 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Houtplein in Haarlem

Wil jij binnenkort een prachtige kantoorruimte huren aan het Houtplein in Haarlem? Neem dan eens een kijkje op deze prachtige locatie. In dit sfeervolle stadspand is op de begane grond een fietsenwinkel gevestigd en op de eerste en tweede verdieping zijn momenteel stijlvolle kantoorruimtes beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil jij deze kantoorruimtes graag met eigen ogen bewonderen? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en het inplannen van een bezichtiging op locatie!

Kantoorruimte huren

Momenteel is er op de eerste etage een prachtige kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 110m2. Deze prachtige kantoorkamer huur je al voor maar €1.781,- per maand. De kantoorruimte is voorzien vele grote raampartijen waardoor jij geniet van een grote hoeveelheid daglicht. Twee grote openslaande deuren geven jou toegang tot het dakterras waar jij even heerlijk kunt genieten van de frisse lucht en bij zonnig weer ook van de zon.

Een nette pantry, 24/7 toegankelijk en een razendsnel WiFi netwerk

Bij het huren van een kantoorruimte aan het Houtplein in Haarlem krijg jij de beschikking over diverse hoogwaardige faciliteiten. Zo is er in het pand een nette gedeelde pantry met vele mogelijkheden om jouw eigen maaltijd te bereiden. Aangezien het pand 24/7 toegankelijk is ben jij lekker flexibel bij het inplannen van jouw werkdag. Voor het uitvoeren van jouw online werkzaamheden kun je gebruik maken van het razendsnelle WiFi netwerk.

Locatie en bereikbaarheid

Jouw nieuwe werkplek bevindt zich op een geweldige locatie net buiten het centrum van Haarlem en vlakbij het park van het Haarlemmerhoutkwartier. Dit park biedt een gezellige en groene omgeving waar jij fijn van jouw pauze kunt genieten en even heerlijk tot rust kunt komen. Het kantoorpand is uitstekend bereikbaar door middel van de auto door zijn ligging vlakbij diverse N wegen en de op- en afritten van de A5. Ook het openbaar vervoer zou een prima uitkomst kunnen bieden. Met een bushalte direct om de hoek die een verbinding geeft met het centraal station en Zandvoort.

Wil jij een kantoorruimte huren aan het Houtplein in Haarlem?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te gaan huren aan het Houtplein in Haarlem? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag met vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen. Zodat jij deze prachtige kantoorruimte alvast met eigen ogen kunt bewonderen.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Houtplein 22

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen