Kantoorruimte huren Diemen, Wisselwerking 40-48

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Oplaadpunt auto
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Wisselwerking 40-48 in Diemen

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 2261 m2
  Huurprijs: € 32.972 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Wisselwerking 40-48 in Diemen

Dit is een unieke kans om een volledig kantoorpand te huren! Het kantoorgebouw aan de Wisselwerking 40-48 is beschikbaar voor verhuur. Het kantoor ligt op het bedrijvenpark Bergwijkpark Zuid nabij de Gooiseweg. Huur jij dit kantoorpand? Dan geniet je van de voordelen! Je zit niet vast aan de standaard 9.00 uur tot 17.00 uur tijden, vanwege de 24/7 toegang. Meeting op de planning staan? Maak dan gebruik van de ingerichte meetingrooms in deze kantoorunit. 

Huurprijzen

Het kantoorgebouw bestaat uit 2.261 m2 kantooroppervlak, verdeeld over 5 verdiepingen. Van begane grond tot en met de 4e verdieping. Voor dit kantoor betaal je € 32.972,- per maand. Voor deze prijs heb je circa 150 tot 225 werkplekken. Voor meer informatie over dit kantoorpand neem je contact op met onze experts. Wil je jouw toekomstige werkplek voorzien van nieuwe kantoorinrichting? Dan biedt onze Officeplannertool uitkomst! Vind je het lastig om zelf de ruimte in te richten? Onze designers staan voor je klaar en ontwerpen jouw droomkantoor.

Perfecte wandelgelegenheden in Diemen

Dit kantoor in Diemen is gunstig gelegen. Je zit vlakbij Amsterdam. Voor een meeting in de hoofdstad ben je in de buurt! Vind je het fijn om even de benen te strekken? Loop dan naar het Biesbosch Park en wandel langs het water. Hapje eten buiten de deur? Er zitten meerdere gezellige cafeetjes in de buurt van jouw toekomstige werkplek. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoor aan de Wisselwerking 40-48 is goed bereikbaar! De kantoorruimte zit aan de A10 en de A9 is via deze wegen makkelijk bereikbaar. De auto parkeer je op het parkeerterrein voor het kantoorgebouw. Hoe is de bereikbaarheid met het OV? De Wisselwerking bereik je per metro vanaf Amsterdam Centraal. Vanaf dit station sta je in minder dan 10 minuten bij jouw toekomstige werkplek. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wisselwerking 40-48 in Diemen?

Zie je het al zitten om een kantoorruimte te huren aan de Wisselwerking 40-48 in Diemen? Plan dan een rondleiding in bij onze vastgoedexperts en neem een kijkje. De rondleiding is gratis en volledig vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast! Heb je nog vragen over dit kantoor? Onze experts beantwoorden deze graag voor je. Neem contact op met SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Wisselwerking 40-48

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen