Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Diemen{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Daan Zeevat
Daan Zeevat
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Huur kantoorruimte in Diemen 

Op zoek naar een kantoorruimte in Diemen? Je betaalt natuurlijk niet graag teveel voor jouw kantoorruimte. Bij SKEPP huur je voordelig een kantoorruimte in deze levendige stad. Bekijk het volledige kantorenaanbod in Diemen. Bij SKEPP huur je een kantoor op maat of een werkplek in een kantoorgebouw in Diemen! 

Gewilde kantoorruimten 

Wil je graag een kantoorruimte huren in Schiedam, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoor aan de Dalsteindreef. In dit zakelijk ingerichte kantoor maak je gebruik van vele voorzieningen en services. Is voor jou de bereikbaarheid erg belangrijk? Het kantoor aan de Weesperstraat bevindt zich op een zeer geschikte locatie. Door zijn ligging nabij de A1 en A10 is het kantoorpand goed bereikbaar met de auto. Weet jij al waar jij je kantoor gaat vestigen? Plan een gratis rondleiding en huur een kantoorruimte in Diemen naar wens! 

Diemen

Diemen grenst aan Amsterdam. De stad telt zo’n 28.000 inwoners. Halverwege de 20e eeuw nam het aantal inwoners in de stad flink toe. Het groeide uit tot de forensengemeente van Amsterdam. Oftewel, inwoners wonen in Diemen maar hebben hun werk in Amsterdam. De sindsdien gebouwde nieuwbouwwijken hebben het karakter van het oude agrarische dorp omgetoverd tot een moderne buitenwijk. De stad ontleent haar naam aan het riviertje de Diem. Daarnaast ligt het dichtbij het IJmeer.

Bereikbaarheid van jouw kantoorruimte

De stad is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.Reis je met het openbaar vervoer naar je kantoorruimte? Diemen is goed bereikbaar per trein, metro, tram of bus. Voor wat betreft het openbaar vervoer mag je met een kantoorruimte in deze stad zeker niet klagen.  Dat de stad in verbinding met Amsterdam staat is wel duidelijk. De stad maakt ook deel uit van de Metropoolregio Amsterdam. Reis je met de auto naar je kantoor? De afritten van de A1 en A10 bereik je binnen een mum van tijd. De A1 start in Amsterdam en eindigt in het oosten van Nederland richting Duitsland. De A10 is de ringweg rond Amsterdam. Vestig jij je kantoor toch liever in een andere stad dan Diemen? Bekijk dan ons kantorenaanbod in Amsterdam Zuid-Oost of Duivendrecht.

Bedrijvigheid

Diemen telt 3 bedrijventerreinen, namelijk: de Sniep, Stammerdijk en Verrijn Stuart. Op het bedrijventerrein Verrijn Stuart zijn zo’n 180 bedrijven gevestigd. Stammerdijk en De Sniep zijn naast elkaar gelegen bedrijventerreinen met ongeveer 100 bedrijven. Daarnaast is er nog het kantorengebied Bergwijkpark. Het kantorengebied is gelegen in Diemen Zuid. Het is een hoogwaardig gebied. Verschillende bedrijven uit de commerciële dienstverlening en internationale bedrijven huren hier kantoorruimte. 

Vergelijk en kies de beste kantoorruimte in Diemen

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte in Diemen? Neem dan een kijkje tussen onze kantoorpanden in deze levendige stad. Heb je hulp nodig in de zoektocht naar jouw ideale kantoorruimte? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij geven bij SKEPP altijd gratis en geheel vrijblijvend advies. Dit advies is gebaseerd op jouw wensen, deze worden besproken waardoor er een duidelijk kantorenprofiel ontstaat. Zit hier een kantoorruimte tussen welke jou bevalt? Dan plannen wij een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte in Diemen. 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten