Kantoorruimte huren Amsterdam Oost, Bella Vistastraat 142

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Station Spaklerweg 3 min. lopen (0,3 km)
 • Treinstation Amsterdam Amstel 17 min. lopen (1,3 km)
 • Metrostation Spaklerweg 5 min. lopen (0,4 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Bella Vistastraat 142 in Amsterdam Oost

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 2 personen
  Huurprijs: € 650 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 1.250 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 6 personen
  Huurprijs: € 1.800 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Bella Vistastraat 142 in Amsterdam Oost

Een prachtige kantoorruimte huren aan de Bella Vistastraat in de bruisende stad Amsterdam? De kantoorruimtes gevestigd in een prachtig modern nieuwbouw kantoorpand beschikken over een industriële look. Het kantoorgebouw bevindt zich op een uitstekende locatie. Op loopafstand vind je diverse goede horecagelegenheden, maar ook winkels zijn in de buurt. Dit allemaal aan de bekende Amstel in Amsterdam. 

Huurprijzen

Op deze toplocatie zijn verschillende ruime kantoorruimtes te huur. De kantoorruimtes zijn te huur vanaf 14 m2. De kosten van deze ruimte bedragen €650,- per maand. Is deze ruimte te klein voor jouw organisatie? Niet getreurd. Er zijn ook kantoorruimtes beschikbaar van 28 en 42 m2. De kosten van deze ruimtes bedragen €1250,- en €1800,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief de servicekosten. Bekijk welk formaat kantoorruimte en welke prijs bij jou past en plan gratis een rondleiding in dit prachtige kantoorgebouw. 

Vergaderruimte, pantry en bemande receptie

Bij deze schitterende kantoorruimten aan de Bella Vistastraat in Amsterdam Oost zijn verschillende luxe services en faciliteiten inbegrepen. Zo heb je toegang tot het razendsnelle internet, 24 uur toegang tot het kantoorgebouw, maar kun je ook gebruik maken van een luxe pantry. Lekker je eigen maaltijd maken is hier dus geen enkel probleem. Doordat je 24 uur toegang hebt tot jouw kantoorruimte, kun je jouw eigen werktijden bepalen. De bemande receptie zorgt voor een hartelijk ontvangst van jouw bezoek en neemt de telefoon voor je aan. Geen enkele reden tot stress dus. Alle vrijheid en van alle gemakken voorzien aan de Bella Vistastraat 142 in Amsterdam!

Locatie en bereikbaarheid

Door de uitstekende ligging is dit kantoorpand aan de Bella Vistastraat erg in trek. Dit kantoorpand is zowel met het openbaar vervoer, als met eigen vervoer, erg goed bereikbaar. De kantoorruimtes bevinden zich op loopafstand van de metrohalte Spaklerweg en het station Amsterdam Amstel bevindt zich op fietsafstand van dit kantoorpand. Met eigen vervoer is het pand te bereiken via de S111 en Amsterdam Centrum is goed bereikbaar via de Wibautstraat (S112). 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Bella Vistastraat 142 in Amsterdam Oost?  

Kun je niet wachten om de kantoorruimte aan de Bella Vistastraat in Amsterdam Oost te huren? En jouw bedrijf te vestigen in het bruisende centrum van Amsterdam? Plan dan een rondleiding om misschien wel jouw toekomstige kantoorruimte te bezichtigen. Liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan. Neem gerust contact op met één van onze vastgoedconsultants. Zij geven jou gratis en vrijblijvend advies. SKEPP helpt je graag! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Bella Vistastraat 142

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen