Kantoorruimte huren Amsterdam Oost, Helmholtzstraat 61

Voorzieningen
 • Fitnessruimte
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • Receptiediensten
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Helmholtzstraat 61 in Amsterdam Oost

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 890 m2
  Huurprijs: € 16.687 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1034 m2
  Huurprijs: € 19.387 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Helmholtzstraat 61 in Amsterdam (Oost)

Zoek je een kantoorruimte in Amsterdam Oost? Aan de Helmholtzstraat 61 zijn 2 grote kantoorruimtes te huur! Dit moderne kantoorgebouw is prachtig ingericht en geniet van goede lichtinval. De kantoorruimte ligt in het hart van de Watergraafsmeer. De benen strekken doe je in het prachtige Park Frankendael. Koffie to go halen? Dat kan bij een van de horecagelegenheden in het park.

Huurprijzen 

In dit kantoorpand zijn 2 kantoorruimtes beschikbaar voor verhuur. De ruimte van 890 m2 huur je voor € 16.687,- per maand. De andere kantoorruimte is 1.034 m2. Deze huur je voor € 19.387,- per maand. Wil je jouw toekomstige werkplek voorzien van een nieuwe kantoorinrichting? Dan richt je je kantoor eenvoudig in met de Officeplannertool. Vind je het lastig om zelf de ruimte in te richten? Dan denken onze designers graag met je mee.

Gym, snelle WiFi verbinding en 24/7 toegang aan de Helmholtzstraat 61

Huur jij een kantoorruimte in dit toffe pand? Dan profiteer je van de faciliteiten die het pand biedt. De dag beginnen met sporten? Dat doe je in de gym bij het kantoor! Tijd voor de lunch? Geniet van een heerlijke maaltijd van het restaurant die in dit kantoorgebouw zit. Profiteer van de snelle WiFi verbinding, waardoor je ongestoord werkt. Zijn jouw werkdagen niet standaard van 9.00 uur tot 17.00 uur? Geen probleem! Je hebt 24/7 toegang tot jouw kantoor. 

Locatie en bereikbaarheid

Je profiteert in deze kantoorruimte aan de Helmholtzstraat 61 in Amsterdam van goede bereikbaarheid. Reis je met eigen vervoer naar jouw toekomstige werkplek? De kantoorunit ligt dichtbij de ringweg A10. Ideaal dus om naar jouw kantoor te rijden! De auto parkeer je op eigen terrein of in de parkeergarage. Ben je met het OV ook goed bereikbaar? Jazeker! Met de tram en de bus reis je gemakkelijk door heel Amsterdam. Deze haltes bevinden zich op loopafstand van de kantoorruimte.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Helmholtzstraat 61 in Amsterdam (Oost)?

Is deze kantoorruimte jouw toekomstige werkplek? Wil je graag gebruik maken van alle faciliteiten van dit kantoorpand? Wij nodigen jou uit om een keer te komen kijken naar het kantoor in Amsterdam Oost. Een rondleiding plannen is makkelijk en vrijblijvend. Wil je meer weten over deze kantoorruimte aan de Helmholtzstraat 61 in Amsterdam? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Helmholtzstraat 61

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen