Amsterdam Amstel Business Park, H.J.E. Wenckebachweg 90-108

5 (2)
  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

Kantoorkamers

vanaf € 1.650 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 5.000 p.m.

Kantoorruimte huren aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam (Amstel Business Park)

Dit kantoorpand, dat gebouwd is in 2000, is gevestigd aan de Wenckebachweg op het Amstel Business Park. Een totale oppervlakte van 4412 m2 is beschikbaar voor de verhuur. Deze ruimte is verdeeld over 2 gebouwen met elk 5 verdiepingen. De uitstraling van dit kantoorgebouw kan het beste omschreven worden als modern en industrieel. Het kantoorpand is gelegen in de buurt De Omval, een buurt waar diverse restaurants als Cafe Restaurant Riva en Restaurant Nessst gevestigd zijn.

Huurprijzen

Kantoorruimte in dit kantoorgebouw is al te huur vanaf 54 m2 oplopend tot maar liefst 1555 m2. Voor deze kleinste ruimte van 54 m2 betaal je maandelijks €1200,- inclusief servicekosten. De grote ruimte van 1555 m2 kost daarentegen €35.000,- per maand. Voor meer informatie over de overige ruimten en huurprijzen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen!

Een gezamenlijke lunchruimte en een lift

De services binnen dit pand aan de Wenckebachweg in Amsterdam Amstel Business Park zijn van hoog niveau. Beide gebouwen zijn voorzien van een lift, wel zo prettig als je besluit op de vijfde verdieping een kantoorruimte te huren. Daarnaast is er een grote lunchruimte aanwezig waar je ’s middags gezellig met je medehuurders kunt lunchen. Naast deze lunchruimte bevindt zich een groot vergadercentrum. Hier kun jij als huurder gratis gebruik van maken. In de zomer kan er gebruik worden gemaakt van het buitenterras. De kantoorruimtes zelf worden turn-key opgeleverd. Jij hoeft dus alleen nog maar je laptop mee te nemen en kunt direct aan de slag!

Locatie en bereikbaarheid

Het dichtstbijzijnde treinstation is Duivendrecht. Vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk naar onder andere Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal. Via ringweg A10 is het pand ook prima te bereiken. Over parkeerruimte hoef jij je geen zorgen te maken. Ook zijn er op deze locatie voldoende parkeerplekken aanwezig, ideaal dat je voor de deur jouw auto kan parkeren.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam Amstel Business Park?

Zie jij jezelf al werken aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam Amstel Business Park? Kom dan binnenkort snel een kijkje nemen. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Wij helpen je graag verder op weg naar de juiste kantoorruimte aan de H.J.E. Wenckebachweg.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam Amstel Business Park

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam Amstel Business Park.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

2 beoordelingen H.J.E. Wenckebachweg

Modern met een hip tintje, ik hou er van :-)

Er is veel ruimte en je kunt hier rustig aan het werk. Wel een pre voor ons

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!