Kantoorruimte huren Zutphen, Industrieweg 85-83

Voorzieningen
  • Parkeren
  • Keuken
Bereikbaarheid
  • Bushalte Zutphen, Weg naar Laren 15 min. lopen (1,2 km)
  • Treinstation Zutphen 18 min. lopen (1,4 km)
  • Park 6 min. lopen (0,5 km)
  • Sportschool 7 min. lopen (0,5 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Industrieweg 85-83 in Zutphen

Beschikbare kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Industrieweg in Zutphen

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Zutphen? Kom dan een kijkje nemen in dit representatieve kantoorgebouw aan de Industrieweg. Het kantoorpand is gebouwd in 1975 en is gelegen op het bedrijventerrein van Zutphen. In dit zakelijke kantoorpand profiteer je van veel faciliteiten, zoals de parkeergelegenheid voor het kantoorgebouw en is de bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer uitstekend. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kantoorkamers verschillend van oppervlakte tussen de 14 m2 en 77 m2. Zo huur je al een kantoorruimte van 24 m2 voor een maandelijks bedrag van €385,-. Behoeft aan meer ruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorunit van 65 m2, hier betaal je €850,- voor per maand. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief het gebruik maken van services, zoals de parkeergelegenheid. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Een receptie, gezellige kantine en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Industrieweg in Zutphen, maak je niet alleen gebruik van je werkplek. Zo is er bij aankomst in de royale entree een bemande receptie te vinden. De receptionisten kunnen je ondersteunen bij verschillende werkzaamheden zoals klanten ontvangen en het verwerken van binnenkomende post. Daarnaast is er in het kantoorgebouw een gezellige kantine aanwezig waar je lekker lunch kunt nuttigen met je collega’s. En ben je een echte workaholic? Dan zit je bij dit kantoorpand wel goed, je kunt namelijk 24/7 gebruik maken van jouw kantoorunit. Ideaal wanneer je ’s avonds of in de weekenden de laatste werkzaamheden wilt afronden.

Locatie en bereikbaarheid

Om het kantoorpand te bereiken vanaf de dichtstbijzijnde snelweg ben je slechts 10 minuten onderweg, dit gaat om de afrit vanaf de A1. Reis je liever met het openbaar vervoer? Ook dit is mogelijk. Binnen een kwartiertje lopen vanaf je werkplek bereik je de bushalte, vanaf hier is het nog slechts een paar minuten naar het treinstation van Zutphen.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Industrieweg in Zutphen?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Industrieweg in Zutphen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Industrieweg.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

p

Mijn kantoor is mooi rium en iedereen is vriendelijk!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Industrieweg 85-83

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner