Kantoorruimte huren Zutphen, Piet Heinstraat 11

Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Receptiediensten
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Piet Heinstraat 11 in Zutphen

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 2 personen
  Huurprijs: € 590 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Piet Heinstraat in Zutphen

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Piet Heinstraat in Zutphen, maar heb je nog niet de juiste locatie voor jouw organisatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw. Op deze locatie zijn veel faciliteiten aanwezig die voor een comfortabele sfeer zorgen en het werken een stuk aangenamer maken. Daarnaast is de gunstige ligging ook een groot voordeel, je bereikt altijd makkelijk en snel jouw werkplek! Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is het mogelijk om kantoorkamers te huren die geschikt zijn voor organisaties met 1 tot 4 personen. Voor een kantoorunit die geschikt is voor 1 persoon, betaal je een maandelijks bedrag van €295,-. Huur je liever een kantoorkamer voor 3 personen? Dit is mogelijk vanaf €885,- per maand. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten en gekoppeld aan een flexibel huurcontract. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Plan dan snel een rondleiding in.

Schoonmaakservice en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Piet Heinstraat in Zutphen, hoef jij nergens achteraan. De voorzieningen in het kantoorgebouw zijn namelijk goed gefaciliteerd. Houd jij bijvoorbeeld niet van schoonmaken? Dan heb je mazzel! Dit wordt namelijk voor jou uit handen genomen. Zowel de algemene ruimten als de afgesloten kantoorruimten worden meerdere malen per week schoongemaakt. Reis je met de auto naar je werkplek? Er kan op eigen terrein gratis worden geparkeerd! 

Locatie en bereikbaarheid

Wanneer je met de auto naar je werkplek reist, kun je jouw werkplek het beste bereiken via de A1, A348 en A18. Deze rijkswegen liggen namelijk dichtbij en zorgen voor een makkelijke verbinding met steden zoals Apeldoorn, Arnhem en Deventer. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 500 meter van het kantoorpand verwijderd en heeft een directe verbinding met het treinstation van Zutphen. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Piet Heinstraat in Zutphen? 

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren in dit representatieve kantoorgebouw aan de Piet Heinstraat in Zutphen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Piet Heinstraat in Zutphen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Piet Heinstraat 11

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen