Kantoorruimte huren Deventer, Keulenstraat 8

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Keulenstraat 8 in Deventer

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 111 m2
  Huurprijs: € 816 € 694 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Keulenstraat in Deventer

Ben jij opzoek naar een representatieve en moderne kantoorruimte aan de Keulenstraat in Deventer? Zoek dan niet verder, dit kantoorgebouw voldoet aan al je eisen. Het kantoorpand is gebouwd in 1999 en heeft momenteel rond de 500 m2 aan kantoorruimte beschikbaar. Je huurt hier een kantoorkamer op een perfecte ligging en ook de faciliteiten en services zijn van hoog niveau. 

Huurprijzen

Op dit moment is er rond de 500 m2 beschikbaar, verdeeld over 4 verdieping. Een kantoorkamer kan je al huren vanaf 25 m2, voor maar €125,- in de maand. Deze kantoorunits zijn de vinden op de 3e verdieping, samen met die van 50 m2. Op de 2e verdieping vind je de grootste beschikbare ruimte, namelijk 146 m2, voor een maandelijks bedrag van €730,-. Wil je graag meerdere kantoorruimten huren of meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact op met onze vastgoedconsultants, zij helpen je verder bij al je vragen.

Parkeergelegenheid, glasvezel en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Keulenstraat in Deventer, maak je naast je werkplek ook gebruik van de vele bijkomende services en faciliteiten. Zo kun je gratis parkeren op het terrein van het object en maak je gebruik van glasvezel. Razendsnel internet zorgt voor snel en efficiënt werken, dat wil toch iedereen? Daarnaast kun je ook gebruik maken van de vergaderruimten, handig wanneer je een meeting hebt of een presentatie wilt geven en dit niet in je eigen ruimte wilt/kunt doen.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een perfecte ligging, het is namelijk goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De op- en afritten van de A1 en A50 liggen op een korte rijafstand van gemiddeld 10 minuten. De dichtstbijzijnde bushalte ligt slechts 49 meter van jouw werkplek af en brengt je vervolgens naar het treinstation Deventer Colmschate. Het kantoorgebouw maakt onderdeel uit van de kantoorlocatie “Het Hanzepark”. Op dit park staan grote bedrijven gevestigd die voornamelijk actief zijn in de dienstverlenende sector.

Huur je binnenkort ook een kantoorruimte aan de Keulenstraat in Deventer?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Keulenstraat in Deventer? En ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder en plannen een rondleiding voor je in, zo kun je jouw toekomstige werkplek met eigen ogen bekijken en beleven. Dit alles doen wij gratis en geheel vrijblijvend, SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan de Keulenstraat in Deventer.  


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Wauw, ontzettend strakke kantoorruimtes!

Dit sluit helemaal aan bij de style van onze onderneming.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Keulenstraat 8

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen