Deventer, Keulenstraat 12

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 300 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 1.250 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Keulenstraat (Rivierenwijk)

Dit kantoorpand aan de Keulenstraat in Deventer is in 1993 gebouwd en heeft een perceeloppervlakte van 3620 m2. Reeds 80% van dit gebouw is verhuurd, voorbeelden hiervan zijn een advocatenkantoor, reclamebureau en uitzendbureau.

Huurprijzen, Keulenstraat, Deventer

De beschikbare kantoorruimtes hebben flexibele wanden waardoor de indeling en grootte van de kantoorruimtes veranderd kan worden. Er zijn kantoorruimtes beschikbaar van 25 m2 tot 50 m2. De ruimte van 25 m2 is te huur voor €300,- per maand.

Keulenstraat: bemande receptie tijdens kantooruren

Dit kantoorpand aan de Keulenstraat in Deventer heeft een bemande receptie tijdens kantooruren. Hier kan de receptioniste inkomende telefoontjes beantwoorden en de post verwerken. Naast een receptioniste bij de entree is er een ruime algemene ruimte aanwezig. Hier kun je rustig een kopje koffie drinken met gasten of netwerken met medehuurders. Wil je liever lunchen op kantoor? Dat is geen probleem, ook daar kunnen lunches verzorgd worden. Naast deze faciliteiten is er ook een ruime parkeergelegenheid achter het kantoorpand en de mogelijkheid om een vergaderruimte per uur te huren. Ook beschikt iedere afdeling over een eigen pantry.

Locatie en bereikbaarheid, Keulenstraat, Deventer

Ben jij op zoek naar een kantoorpand met een goede bereikbaarheid? Dan is dit iets voor jou! Binnen 5 minuten ben je met de auto op de A1 en de dichtstbijzijnde bushalte is 2 minuten lopen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Keulenstraat?

Ben jij ook geïnteresseerd in een goed bereikbaar kantoorpand in Deventer? Neem vrijblijvend contact met ons op en plan een rondleiding!

2 beoordelingen Keulenstraat

Mooie kantoorruimten!

In het pand een is een super gezellige bar waar we op vrijdag vaak een borrel drinken.

Fijne binnenkomst met vriendelijke receptionisten!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!