Kantoorruimte huren Deventer, Keulenstraat 11 A-F

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Keulenstraat 11 A-F in Deventer

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Deventer!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Keulenstraat in Deventer

Zoek jij een geschikte kantoorruimte die aansluit bij jouw bedrijf in Deventer? Neem dan een kijkje in het representatieve kantoorgebouw aan de Keulenstraat. Je huurt hier een kantoorruimte op maat, verschillende metrages zijn namelijk beschikbaar. Wat deze locatie geschikt maakt? De locatie! Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw werkplek. Ook de faciliteiten in het kantoorgebouw, zoals de 24/7 toegang, is een groot voordeel. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn zoals eerder aangegeven nog meerdere metrages beschikbaar. Het is mogelijk om een kantoorkamer te huren vanaf 19 m2 voor een maandelijks bedrag van €220,-. De daar op volgende kantoorkamer hebben een oppervlakte tussen tussen de 20 en 50 m2. Daarnaast zijn er in het kantoorgebouw ook grote vloeren beschikbaar, bijvoorbeeld een oppervlakte van 462 m2. Voor deze vloer betaal je een maandelijks bedrag van €2117,-. Nog meer ruimte nodig? De grootste kantoorruimte is op dit moment 790 m2, te huur voor €3620,- per maand.

Een pantry, vergaderruimte en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Keulenstraat in Deventer maak je naast je werkplek ook gebruik van alle services en faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw. Zo zijn er in het kantoorpand meerdere pantry’s aanwezig, een fijne plek om een lekker bakje koffie/thee te zetten voor jou en je collega’s. Daarnaast zijn er meerdere ruimtes in het kantoorpand aanwezig die makkelijk als vergaderruimte te gebruiken zijn. En reis je met de auto naar kantoor? Deze kun je aan de voorzijde van het kantoorgebouw parkeren, makkelijk en snel. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is dichtbij verschillende op- en afritten gelegen van de snelwegen A1 en A50. Binnen een korte rijafstand van slechts 5 minuten rij jij vanaf de snelweg naar het kantoorpand. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is in dezelfde straat! Deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Deventer Colmschate. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Keulenstraat in Deventer?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Keulenstraat in Deventer? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen die je graag eerst beantwoord wilt hebben? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder. Bij SKEPP huur je een kantoorruimte in Deventer.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Keulenstraat 11 A-F

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen