Super deal

Deventer, Keulenstraat 10

Kantoorkamers

vanaf € 264 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Keulenstraat in Deventer

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Deventer met een representatieve uitstraling? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Keulenstraat. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte op maat te huren, voldoende flexibiliteit dus. De voorzieningen zijn in- en rondom het kantoorgebouw goed gefaciliteerd en ook de bereikbaarheid is uitstekend. Ben jij nieuwsgierig of dit een geschikte locatie is voor jouw organisatie? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op deze locatie heb je de mogelijkheid om een kantoorkamer te huren tussen de 19 m2 en 2000 m2. De kantoorunits worden turn-key opgeleverd, dat houdt in dat je nergens meer achter aan hoeft en direct kunt starten! Je huurt hier al een kantoorruimte vanaf €318,- per maand, dit is inclusief alle bijkomende services kosten. De kantoorruimten boven de 100 m2 zijn te huur vanaf €80,- per m2 per jaar. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag.

Lunch- en cateringvoorzieningen en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Keulenstraat in Deventer, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Dier hierbij bijvoorbeeld aan de volledig gerenoveerde Business Lounge op de begane grond. Hier kun je gebruik maken van lunch- en cateringvoorzieningen. Ideaal wanneer je gezellig met je collega’s gezamenlijk wilt lunchen of dat er klanten langs komen voor een zakelijke bespreking. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel. Aan de voorzijde van het kantoorpand kun je gratis parkeren en er zijn zelfs laadpalen aanwezig, makkelijk en snel!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen op het kantorenpark Hanzepark in Deventer. Deze locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De op- en afritten van de rijkswegen A1 en A50 zijn binnen enkele minuten rijden vanaf je werkplek bereikbaar. Reis je liever met de bus naar je werkplek? De dichtstbijzijnde bushalte is in dezelfde straat, dus slechts 1 minuutje lopen.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Keulenstraat in Deventer?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Keulenstraat in Deventer? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Deventer.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Keulenstraat in Deventer

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Keulenstraat in Deventer.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!