Super deal

Amsterdam Zuid-Oost, Hogehilweg 8

5 (3)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Hogehilweg (Zuid-Oost)

Een modern kantoorpand op een prettige locatie in Amsterdam Zuid-Oost, wie wil dat nou niet? Dit kantoorpand bevindt zich in de Bullewijk en is gebouwd in het jaar 1987. Het pand is voorzien van energielabel B en kent een totaal perceeloppervlakte van 3584 m2. Diverse IT-bedrijven en adviesbureaus zijn al een kantoorruimte gaan huren in dit eigentijdse kantoorpand.

Huurprijzen, kantoor Hogehilweg, Amsterdam Zuid-Oost

Op dit moment is er slechts 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een grote kantoorruimte van 137 m2. Huren voor minimaal 1 jaar is financieel het meest aantrekkelijk. Mocht je toch liever huren tegen flexibele huurvoorwaarden? Dan is dit in overleg mogelijk. De huurprijs voor de kamer van 137 m2 bedraagt €2112,-. Geen gekke prijzen voor een toplocatie als deze!

Hogehilweg: vergaderen, eten, sporten en ontspannen

Het pand aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuid-Oost is een plek om te vergaderen, sporten, eten en ontspannen. Het kantoorgebouw beschikt namelijk over een vergaderruimte, restaurant, loungeruimte en een fitnessruimte. Wil je toch liever een broodje eten buiten de deur? Bij Oma Ietje kun je terecht voor de lekkerste soorten koffie en broodjes. Daarnaast staat er in het kantoorpand een tafeltennistafel en is er een leestafel aanwezig. Voor iedere soort huurder is er dus genoeg te beleven!

Locatie en bereikbaarheid, Hogehilweg, Amsterdam Zuid-Oost

Het kantoorpand aan de Hogehilweg kent een uitstekende bereikbaarheid. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Bijlmer ArenA. Deze ligt op slechts 10 minuten lopen van het kantoorgebouw. Verder ben je met de auto vanaf de A10 in slechts 8 minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hogehilweg?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van dit kantoorpand? Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding om te kijken wat dit pand jou te bieden heeft!

3 beoordelingen Hogehilweg

Niet alleen kantoor, maar er wordt ook nog een breed servicepakket aangeboden. Alles goed en professioneel geregeld, vriendelijk personeel.

Omdat we lange dagen maken op kantoor is het fijn als de werkomgeving zo comfortabel mogelijk is.

Dit pand beschikt over een hoog service niveau wat daar goed bij aansluit. Daarnaast is het kantoor voor al onze werknemers goed bereikbaar, zowel via OV als auto. Een goede optie dus!

Fijne locatie om klanten uit te nodigen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!