Super deal

Amsterdam Zuid-Oost, Hogehilweg 4

5 (2)
  • Internet

  • Vergaderplek

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 825 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 3.575 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Hogehilweg (Zuid-Oost)

In de Bullewijk staat dit eigentijdse kantoorgebouw dat voorzien is van energieklasse B. Een kantoorpand waar al diverse ondernemingen een ruimte huren, denk hierbij aan financiële bedrijven en groothandelaren. Op dit moment zijn nog verschillende kantoorruimtes voor de verhuur beschikbaar.

Huurprijzen, kantoor Hogehilweg, Amsterdam Zuid-Oost

Je huurt in dit pand aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuid-Oost kantoorruimte tegen gunstige huurprijzen. Op dit moment zijn er nog ruimten beschikbaar van onder andere 73 m2, 286 m2 en 453 m2. Voor deze ruimten betaal je een huurprijs van €140,- per m2 per jaar. Niet gek voor deze toffe werklocatie!

Hogehilweg: vergaderruimte en 24/7 toegang

In dit kantoorpand aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuid-Oost kun je naast je eigen kantoorruimte ook gebruik maken van de aanwezige vergaderruimte. Daarnaast is het ook mogelijk om ’s avonds te werken, je hebt namelijk altijd 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Tot slot zit ook de schoonmaakservice bij de huurprijs inbegrepen. Een pand met goede services en voorzieningen dus!

Locatie en bereikbaarheid, Hogehilweg, Amsterdam Zuid-Oost

Het pand aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuid-Oost bevindt zich op een gezellige locatie. In de nabije omgeving zijn vele horecagelegenheden gevestigd. Diverse barretjes en restaurantjes bevinden zich binnen een straal van 1 kilometer, leuk om na werktijd nog even een drankje te doen! Met het openbaar vervoer is het pand het beste te bereiken via Amsterdam Bijlmer ArenA. Kom je liever met de auto naar kantoor? Vanaf de A10 ben je in slechts 7 minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hogehilweg?

Wil jij graag een kantoorruimte huren op deze bruisende locatie in Amsterdam Zuid-Oost? Kom dan snel een kijkje nemen om alle mogelijkheden te ontdekken. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in!

2 beoordelingen Hogehilweg

Voor mijn werk reis ik veel, maar zoek ik ook een kantoorruimte in Amsterdam.

Binnen dit pand zijn de kantoorruimten betaalbaar, de bereikbaarheid goed en het ligt ook nog vlakbij Schiphol.

Een tijdje terug was ik voor een afspraak in dit kantoorpand.

De kantoorruimten zien er netjes uit, vriendelijk personeel en goede koffie.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!