Kantoorruimte huren Amsterdam Zuid-Oost, Hogehilweg 4

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hogehilweg 4 in Amsterdam Zuid-Oost

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 286 m2
  Huurprijs: € 4.670 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hogehilweg (Zuid-Oost)

In de Bullewijk staat dit eigentijdse kantoorgebouw dat voorzien is van energieklasse B. Een kantoorpand waar al diverse ondernemingen een ruimte huren, denk hierbij aan financiële bedrijven en groothandelaren. Op dit moment zijn nog verschillende kantoorruimtes voor de verhuur beschikbaar. 

Huurprijzen, kantoor Hogehilweg, Amsterdam Zuid-Oost

Je huurt in dit pand aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuid-Oost kantoorruimte tegen gunstige huurprijzen. Op dit moment zijn er nog ruimten beschikbaar van onder andere 73 m2, 286 m2 en 453 m2. Voor deze ruimten betaal je een huurprijs van €140,- per m2 per jaar. Niet gek voor deze toffe werklocatie! 

Hogehilweg: vergaderruimte en 24/7 toegang 

In dit kantoorpand aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuid-Oost kun je naast je eigen kantoorruimte ook gebruik maken van de aanwezige vergaderruimte. Daarnaast is het ook mogelijk om ’s avonds te werken, je hebt namelijk altijd 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Tot slot zit ook de schoonmaakservice bij de huurprijs inbegrepen. Een pand met goede services en voorzieningen dus! 

Locatie en bereikbaarheid, Hogehilweg, Amsterdam Zuid-Oost

Het pand aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuid-Oost bevindt zich op een gezellige locatie. In de nabije omgeving zijn vele horecagelegenheden gevestigd. Diverse barretjes en restaurantjes bevinden zich binnen een straal van 1 kilometer, leuk om na werktijd nog even een drankje te doen! Met het openbaar vervoer is het pand het beste te bereiken via Amsterdam Bijlmer ArenA. Kom je liever met de auto naar kantoor? Vanaf de A10 ben je in slechts 7 minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hogehilweg? 

Wil jij graag een kantoorruimte huren op deze bruisende locatie in Amsterdam Zuid-Oost? Kom dan snel een kijkje nemen om alle mogelijkheden te ontdekken. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Voor mijn werk reis ik veel, maar zoek ik ook een kantoorruimte in Amsterdam.

Binnen dit pand zijn de kantoorruimten betaalbaar, de bereikbaarheid goed en het ligt ook nog vlakbij Schiphol.

V

Een tijdje terug was ik voor een afspraak in dit kantoorpand.

De kantoorruimten zien er netjes uit, vriendelijk personeel en goede koffie.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hogehilweg 4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen