Amsterdam Westpoort, Gyroscoopweg 23-25

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Gyroscoopweg in Amsterdam (Westpoort)

Een kantoorruimte huren aan de Gyroscoopweg in Amsterdam? Dit kantoorpand gelegen in Westpoort ligt vlak aan de ringweg A10, erg goed bereikbaar dus. Er zijn op dit moment voldoende werkplekken en opslagruimten te huur, handig voor verschillende ondernemingen. Het pand dat is gebouwd in 1990 heeft de beschikking over vele services. Denk hierbij aan een pantry, snelle internet verbinding en parkeergelegenheid.

Huurprijzen

In het kantoorgebouw zijn nog verschillende ruimten beschikbaar. Zo is er een kantoorruimte beschikbaar van 15 m2 voor een maandelijks bedrag van €275,-, een kantoorruimte van 26 m2 voor €455,- in de maand en een kantoorruimte van 47 m2 waar je een maandelijks bedrag van €805,- voor betaald. Toch opzoek naar een iets grotere ruimte? Op dit moment is er ook een kantoor van 65 m2 beschikbaar voor €1130,- in de maand. Bovengenoemde prijzen zijn allemaal inclusief servicekosten, hier vallen ook bijvoorbeeld bel en vergaderruimten onder. Wil je graag een gemeubileerde kantoorruimte huren? In overleg met de verhuurder is alles mogelijk. Daarnaast beschikt dit pand over een grote opslagruimte, meerdere bedrijven huren hier reeds een gedeelte van.

Pantry, parkeerplekken en super snelle WiFi

In het kantoorgebouw aan de Gyroscoopweg in Amsterdam is het naast het gebouw een ruime parkeerplaats gelegen waar jij makkelijk de auto kunt parkeren. Ook is er in de knusse kantine een pantry waar jij in de middag je lunch kunt voorbereiden. Hou je van snel en efficiënt werken in jouw kantoorunit? Dat is hier zeker mogelijk. Het kantoorpand heeft namelijk een super snelle internetverbinding. Verder zijn de meeste kantoren voorzien van genoeg ramen voor fris daglicht en van een goede klimaatinstallatie.

Locatie en bereikbaarheid

De ringweg A10 ligt slechts op 5 minuten rijden afstand, waardoor de bereikbaarheid met de auto uitstekend is. Wanneer je graag met het openbaar vervoer naar jouw kantoorkamer in Amsterdam Westpoort wil reizen is ook zeker de mogelijkheid. De dichtstbijzijnde bushalte is een klein kwartiertje lopen vanaf de Gyroscoopweg. Het kantoorgebouw is gevestigd op het bedrijventerrein Sloterdijk. Op dit moment wordt daar flink verbouwd en wordt deze locatie steeds aangenamer.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Gyroscoopweg in Amsterdam?

Ben jij nieuwsgierig geraakt over het huren van een kantoorruimte aan de Gyroscoopweg in Amsterdam? Wacht dan niet langer en kom het met eigen ogen bekijken. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder met al je vragen en plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in.

1 beoordelingen Gyroscoopweg

goed bereikbaar!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!