Kantoorruimte huren Amsterdam Westpoort, Gyroscoopweg 23-25

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Oplaadpunt auto
 • Gratis WiFi
 • Belruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Vergaderplekken
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Gyroscoopweg 23-25 in Amsterdam Westpoort

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 22 m2
  Huurprijs: € 500 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 25 m2
  Huurprijs: € 555 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 39 m2
  Huurprijs: € 880 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 106 m2
  Huurprijs: € 2.400 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Gyroscoopweg in Amsterdam (Westpoort)

Een kantoorruimte huren aan de Gyroscoopweg in Amsterdam? Dit kantoorpand gelegen in Westpoort ligt  vlak aan de ringweg A10, erg goed bereikbaar dus. Er zijn op dit moment voldoende werkplekken en opslagruimten te huur, handig voor verschillende ondernemingen. Het pand dat is gebouwd in 1990 heeft de beschikking over vele services. Denk hierbij aan een pantry, snelle internet verbinding en parkeergelegenheid. 

Huurprijzen

In het kantoorgebouw zijn nog verschillende ruimten beschikbaar. Zo is er een kantoorruimte beschikbaar van 15 m2 voor een maandelijks bedrag van €275,-, een kantoorruimte van 26 m2 voor €455,- in de maand en een kantoorruimte van 47 m2 waar je een maandelijks bedrag van €805,- voor betaald. Toch opzoek naar een iets grotere ruimte? Op dit moment is er ook een kantoor van 65 m2 beschikbaar voor €1130,- in de maand. Bovengenoemde prijzen zijn allemaal inclusief servicekosten, hier vallen ook bijvoorbeeld bel en vergaderruimten onder. Wil je graag een gemeubileerde kantoorruimte huren? In overleg met de verhuurder is alles mogelijk. Daarnaast beschikt dit pand over een grote opslagruimte, meerdere bedrijven huren hier reeds een gedeelte van. 

Pantry, parkeerplekken en super snelle WiFi

In het kantoorgebouw aan de Gyroscoopweg in Amsterdam is het naast het gebouw een ruime parkeerplaats gelegen waar jij makkelijk de auto kunt parkeren. Ook is er in de knusse kantine een pantry waar jij in de middag je lunch kunt voorbereiden. Hou je van snel en efficiënt werken in jouw kantoorunit? Dat is hier zeker mogelijk. Het kantoorpand heeft namelijk een super snelle internetverbinding. Verder zijn de meeste kantoren voorzien van genoeg ramen voor fris daglicht en van een goede klimaatinstallatie.

Locatie en bereikbaarheid

De ringweg A10 ligt slechts op 5 minuten rijden afstand, waardoor de bereikbaarheid met de auto uitstekend is. Wanneer je graag met het openbaar vervoer naar jouw kantoorkamer in Amsterdam Westpoort wil reizen is ook zeker de mogelijkheid. De dichtstbijzijnde bushalte is een klein kwartiertje lopen vanaf de Gyroscoopweg. Het kantoorgebouw is gevestigd op het bedrijventerrein Sloterdijk. Op dit moment wordt daar flink verbouwd en wordt deze locatie steeds aangenamer.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Gyroscoopweg in Amsterdam?

Ben jij nieuwsgierig geraakt over het huren van een kantoorruimte aan de Gyroscoopweg in Amsterdam? Wacht dan niet langer en kom het met eigen ogen bekijken. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder met al je vragen en plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

goed bereikbaar!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Gyroscoopweg 23-25

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen