Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk, Gyroscoopweg 50

Voorzieningen
 • Belruimte
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplekken
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Gyroscoopweg 50 in Amsterdam Sloterdijk

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 40 m2
  Huurprijs: € 2.000 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Gyroscoopweg 50 in Amsterdam Sloterdijk

Ben je op zoek naar een dynamische werkplek in Amsterdam? Overweeg dan ons kantoor van circa 40 vierkante meter aan de Gyroscoopweg 50 in de bruisende wijk Sloterdijk. Dit kantoor biedt een levendige omgeving, ideaal voor professionals en ondernemers die op zoek zijn naar een stimulerende werkplek.

Uitstekende kantoorruimte

Dit kantoor bevindt zich in een gebouw dat gedeeld wordt met een andere partij, wat zorgt voor een unieke kans tot netwerken en samenwerking. De unit is ruim en perfect voor kleine teams of individuen die een professionele en actieve werkomgeving zoeken.

Bereikbaarheid en Parkeergelegenheid

Gelegen aan de Gyroscoopweg 50, op het industrieterrein naast de A5, is het kantoor uitstekend bereikbaar met de auto. Bovendien profiteer je van gratis parkeerplekken op eigen terrein, wat een groot voordeel is in een drukke stad als Amsterdam.

Jouw Werkplek in Sloterdijk

De wijk Sloterdijk is bekend om zijn levendigheid en dynamiek, wat deze locatie ideaal maakt voor bedrijven die graag in het hart van de actie zijn. Of je nu een startup bent of een gevestigd bedrijf, deze locatie biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Kies voor de Gyroscoopweg 50 in Sloterdijk

Is de Gyroscoopweg 50 de plek waar jij je bedrijf naar een hoger niveau tilt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Ontdek de voordelen van werken in een van de meest levendige wijken van Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Gyroscoopweg 50

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen