Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk, Kabelweg 57

4 (5 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kabelweg 57 in Amsterdam Sloterdijk

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Sloterdijk!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kabelweg (Sloterdijk)

Kantoorruimte huren op Bedrijventerrein Sloterdijk? Dan ben je in het Vida gebouw aan het juiste adres. Het is een geschikte plek voor zowel startende ondernemers als grotere bedrijven. De kantoorruimten bevinden zich in een duurzaam kantoorpand (energielabel A) dat gebouwd is in 2001. Momenteel zijn al diverse technisch ingenieurs, accountants en softwareontwikkelaars werkzaam in dit moderne kantoorgebouw. 

Huurprijzen, kantoor Kabelweg, Amsterdam

Het kantoorpand aan de Kabelweg in Amsterdam kent een totale gebruiksoppervlakte van 10.232 m2. De bezettingsgraad ligt erg hoog in dit kantoorpand, momenteel zijn dan ook alle kantoorruimten verhuurd. Maar wie weet komt er binnenkort weer een kantoorruimte vrij. Alvast wat meer informatie over de huurprijs? Deze bedraagt €302,- per werkplek per maand. Zo huur je al een kantoorruimte met 2 werkplekken voor maar €604,- per maand. Voor meer informatie over de actuele beschikbaarheid kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants. 

Kabelweg: WiFi, 24/7 toegang en een gedeelde lunchruimte 

De voorzieningen in dit kantoorpand zijn van hoog niveau! Zo heb jij als huurder 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte en kun je gratis gebruik maken van het WiFi-netwerk. Daarnaast is er in het kantoorgebouw een gedeelde lunchruimte aanwezig. Dit is een gezellige ruimte om met collega’s een hapje te eten of op een informele manier te netwerken. Bovendien is er bij dit kantoorpand parkeerruimte aanwezig, een prettige bijkomstigheid in Amsterdam. 

Locatie en bereikbaarheid, Kabelweg, Amsterdam

De bereikbaarheid van dit kantoorpand aan de Kabelweg in Amsterdam is werkelijk uitstekend. Als je met het openbaar vervoer reist, dan kun je het beste uitstappen bij treinstation Amsterdam Sloterdijk. Dit treinstation is slechts 15 minuten lopen. Vanaf hier is het ook nog mogelijk de bus te pakken richting Kabelweg. Je raadt het vast al, deze bushalte ligt direct voor het kantoorpand. Autoreizigers zijn vanaf de A10, A5 en A8 in slechts enkele minuten op kantoor. De omgeving van het kantoorpand kan daarnaast worden omschreven als erg gezellig. Zo ligt restaurant WappaZ op een afstand van slechts 300 meter. Hier kun je tussen de middag of na werktijd een heerlijk hapje eten. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kabelweg?

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren in dit eigentijdse kantoorpand? Houd de pagina dan goed in de gaten. Wie weet komt er binnenkort een leuke ruimte vrij voor jouw onderneming. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

W

Helaas zijn er geen werkplekken meer beschikbaar hier!

Was een leuke werklocatie geweest in Amsterdam, met name goed bereikbaar.

L

Ideaal voor een grote onderneming..

iets minder ideaal voor mijn eigen startup jammer genoeg! Ziet eruit als een toffe werklocatie :)

H

Leuke groene gezamenlijke ruimte om te relaxen.

Kantoren voorzien van voldoende lichtinval, prettige werksfeer

T

Perfecte kantoren op een perfecte locatie!

Goed bereikbaar en ideaal als er vaak zakenpartners op bezoek komen. Er is namelijk ook voldoende ruimte voor het houden van meetings en presentaties.

B

Leuke locatie!

Ziet er netjes en verzorgd uit en de voorzieningen zijn goed.Ook niet echt duur voor Amsterdamse begrippen..Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kabelweg 57

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen