VERHUURD
Super deal

Amsterdam Sloterdijk, Kabelweg 57

4 (5)
  • Bureau

  • Internet

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Sloterdijk!

Kantoorruimte huren aan de Kabelweg (Sloterdijk)

Kantoorruimte huren op Bedrijventerrein Sloterdijk? Dan ben je in het Vida gebouw aan het juiste adres. Het is een geschikte plek voor zowel startende ondernemers als grotere bedrijven. De kantoorruimten bevinden zich in een duurzaam kantoorpand (energielabel A) dat gebouwd is in 2001. Momenteel zijn al diverse technisch ingenieurs, accountants en softwareontwikkelaars werkzaam in dit moderne kantoorgebouw.

Huurprijzen, kantoor Kabelweg, Amsterdam

Het kantoorpand aan de Kabelweg in Amsterdam kent een totale gebruiksoppervlakte van 10.232 m2. De bezettingsgraad ligt erg hoog in dit kantoorpand, momenteel zijn dan ook alle kantoorruimten verhuurd. Maar wie weet komt er binnenkort weer een kantoorruimte vrij. Alvast wat meer informatie over de huurprijs? Deze bedraagt €302,- per werkplek per maand. Zo huur je al een kantoorruimte met 2 werkplekken voor maar €604,- per maand. Voor meer informatie over de actuele beschikbaarheid kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Kabelweg: WiFi, 24/7 toegang en een gedeelde lunchruimte

De voorzieningen in dit kantoorpand zijn van hoog niveau! Zo heb jij als huurder 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte en kun je gratis gebruik maken van het WiFi-netwerk. Daarnaast is er in het kantoorgebouw een gedeelde lunchruimte aanwezig. Dit is een gezellige ruimte om met collega’s een hapje te eten of op een informele manier te netwerken. Bovendien is er bij dit kantoorpand parkeerruimte aanwezig, een prettige bijkomstigheid in Amsterdam.

Locatie en bereikbaarheid, Kabelweg, Amsterdam

De bereikbaarheid van dit kantoorpand aan de Kabelweg in Amsterdam is werkelijk uitstekend. Als je met het openbaar vervoer reist, dan kun je het beste uitstappen bij treinstation Amsterdam Sloterdijk. Dit treinstation is slechts 15 minuten lopen. Vanaf hier is het ook nog mogelijk de bus te pakken richting Kabelweg. Je raadt het vast al, deze bushalte ligt direct voor het kantoorpand. Autoreizigers zijn vanaf de A10, A5 en A8 in slechts enkele minuten op kantoor. De omgeving van het kantoorpand kan daarnaast worden omschreven als erg gezellig. Zo ligt restaurant WappaZ op een afstand van slechts 300 meter. Hier kun je tussen de middag of na werktijd een heerlijk hapje eten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kabelweg?

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren in dit eigentijdse kantoorpand? Houd de pagina dan goed in de gaten. Wie weet komt er binnenkort een leuke ruimte vrij voor jouw onderneming.

5 beoordelingen Kabelweg

Helaas zijn er geen werkplekken meer beschikbaar hier!

Was een leuke werklocatie geweest in Amsterdam, met name goed bereikbaar.

Ideaal voor een grote onderneming..

iets minder ideaal voor mijn eigen startup jammer genoeg! Ziet eruit als een toffe werklocatie :)

Leuke groene gezamenlijke ruimte om te relaxen.

Kantoren voorzien van voldoende lichtinval, prettige werksfeer

Perfecte kantoren op een perfecte locatie!

Goed bereikbaar en ideaal als er vaak zakenpartners op bezoek komen. Er is namelijk ook voldoende ruimte voor het houden van meetings en presentaties.

Leuke locatie!

Ziet er netjes en verzorgd uit en de voorzieningen zijn goed.Ook niet echt duur voor Amsterdamse begrippen..

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!