VERHUURD

Amsterdam Nieuw-West, Postjesweg 175

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Nieuw-West!

Kantoorruimte huren aan de Postjesweg (Nieuw-West)

In de buurt Overtoomse Veld ligt dit reeds gerenoveerde kantoorpand dat stamt uit het jaar 1961. Een buurt met veel gezellige horecagelegenheden. Na werktijd kun je culinair genieten bij El Pescado of een kopje koffie drinken bij bar VLLA. Het betreft een prachtige kantoorlocatie nabij het Rembrandtpark in Amsterdam. De totale oppervlakte van het kantoorpand is 3710 m2.

Huurprijzen, kantoor Postjesweg, Amsterdam

In dit kantoorpand huur kantoorruimte op maat. Let op: momenteel zijn er slechts 2 ruimten beschikbaar. Dit betreffen ruimten van 270 m2 en 380 m2. Deze ruimten zijn al te huur vanaf €90,- per m2 per jaar. Je ontvangt in dit kantoorgebouw het meest gunstige huurtarief wanneer je besluit om tenminste 1 jaar kantoorruimte te huren.

Postjesweg: een diversiteit aan huurders en een gemeenschappelijke pantry

Momenteel huren al vele bedrijven een kantoorruimte aan de Postjesweg in Amsterdam. Denk hierbij aan een reisbureau, een adviesbureau en diverse zorginstellingen. Bedrijven uit iedere branche zijn vrij een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand! Verder beschikt het pand over een gezamenlijke pantry. Hier kun jij ’s middags je lunch bereiden om vervolgens gezellig met medehuurders te gaan lunchen.

Locatie en bereikbaarheid, Postjesweg, Amsterdam

Het zal je vast niet verbazen, maar dit pand in Amsterdam is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Het beste kun je uitstappen bij treinstation Amsterdam Lelylaan. Vanaf hier is het slechts 13 minuten lopen naar jouw kantoorruimte. Dit stukje kun je ook afleggen met de bus, deze stopt bij bushalte M. Bauerstraat, direct voor het kantoorgebouw gelegen. Met de auto ben je vanaf de A10 in enkele minuten op kantoor. Ideaal als er zakenpartners langskomen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Postjesweg?

Zie jij jezelf al werken in dit reeds gerenoveerde kantoorgebouw? Heb jij een grote onderneming en kun je wel een kantoorruimte van 270 m2 of 380 m2 gebruiken? Wacht dan niet langer en kom snel langs om een kijkje te nemen. Plan hiervoor gratis een rondleiding in!

1 beoordelingen Postjesweg

Mooie lichte ruimten in een gezellige buurt

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!