Kantoorruimte huren Amsterdam Nieuw-West, Delflandlaan 1

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • (Flex)werkplekken
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplekken
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Delflandlaan 1 in Amsterdam Nieuw-West

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 10 m2
  Huurprijs: € 901 € 811 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 13 m2
  Huurprijs: € 1.186 € 1.067 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 15 m2
  Huurprijs: € 1.580 € 1.422 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 29 m2
  Huurprijs: € 3.136 € 2.822 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 38 m2
  Huurprijs: € 4.309 € 3.878 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 48 m2
  Huurprijs: € 5.099 € 4.589 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Delflandlaan in Amsterdam (Nieuw-West)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Amsterdam Nieuw-West, maar ben je nog geen geschikte locatie tegen gekomen? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorpand aan de Delflandlaan, ook wel de Queens Towers genoemd. Ze vallen op door de architectuur, veel ramen en roestbruine stenen gevel. Alle kantoorruimten zijn hier pas geleden gerenoveerd en voorzien van alle gemakken. Ben jij benieuwd hoe deze kantoren er uit zien? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog enkele kantoorruimten beschikbaar op de zevende verdieping. De kleinste ruimte is te huur vanaf 9 m2 en de grootst beschikbare kantoorkamer heeft een oppervlakte van 29 m2, voor deze kantoorunit betaal je een maandelijks bedrag van €2841,-. Dit is gebaseerd op een huurcontract van 24 maanden. Wil je weten welke huurvoorwaarden er nog meer gelden bij het huren van een kantoorruimte? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Vergaderruimten en administratieve ondersteuning

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Delflandlaan in Amsterdam Nieuw-West, mag je naast je werkplek ook gebruik maken van de aanwezige services en faciliteiten. Zo zijn er op elke verdieping in het kantoorgebouw vergaderruimten aanwezig. Deze vergaderruimten zijn makkelijk online te reserveren. Wil jij graag wat werk uit handen geven? Ook dat is mogelijk, in dit kantoorgebouw bieden ze administratieve ondersteuning. Alles wat je nodig hebt voor een comfortabele omgeving, vind je hier terug!

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is zeker gunstig! Zowel met de auto als het openbaar vervoer bereik jij straks makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek. De A10 ligt voor de deur en de verbindingen naar Amsterdam Centraal Station zijn voldoende. Het kantoorgebouw ligt op ook aan de Sloterplas, een heerlijke plek voor een wandeling tijdens de pauze.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Delflandlaan in Amsterdam Nieuw-West?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Delflandlaan in Amsterdam Nieuw-West? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Via SKEPP huur jij een nieuwe kantoorruimte aan de Delflandlaan in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Enorme mooie en strakke inrichting, dat zie je gelijk als je binnenkomt.

Bij het inrichten van de kantoorruimte is goed nagedacht over het efficiënt invullen van de ruimte. Het kantoorpand ziet er ook adembenemend uit. Twee prachtige torens naast elkaar met veel gebruik van glas waardoor er veel daglicht naar binnen valt. Het pand is ook goed te bereiken. Vooral met de auto reizen is erg gemakkelijk.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Delflandlaan 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen