VERHUURD

Amsterdam Grachtengordel, Keizersgracht 106

  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Grachtengordel!

Kantoorruimte huren aan Keizersgracht in Amsterdam (Centraal)

Dit monumentale kantoorpand met karakteristieke eigenschappen is gelegen in de Keizersgracht in Amsterdam Centraal. Wanneer je een kantoorruimte huurt in dit kantoorpand, werk je op steenworp afstand van de gezellige Jordaan en de Haarlemmerdijk, die bestaan uit vele winkels en restaurants. Werk en ontspanning ligt hier dicht bij elkaar! Het pand is in 1760 gebouwd en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 280 m2.

Huurprijzen

Momenteel is er in dit kantoorpand geen kantoorruimte beschikbaar. De ruimten die in de pand zitten variëren van oppervlakte. Zo heb je kantoorkamers vanaf 6 m2 tot en met 35 m2. Voor een kantoorkamer van 6 m2 betaal je maar €400,- per maand voor en voor een ruimte van 35 m2 een maandelijks bedrag van €1500,-. Dit zijn echt top prijzen voor een super locatie aan de Keizersgracht in hartje Amsterdam.

Receptie, vergaderruimten en een prachtige groene tuin

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand, huur je niet alleen een ruimte maar kun je ook gebruik maken van diverse services en voorzieningen. Zo beschikt dit kantoorpand over een receptie, diverse vergaderruimten en een prachtige groene tuin. Naast voorzieningen, kunt u ook gebruik maken van secretariële ondersteuning. Wat dacht je van telefoon beantwoording, kopieerwerk en het schrijven of vertalen van teksten? En dit is nog slechts een greep uit de diensten die aangeboden worden.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals hier boven vermeld staat, bevindt dit kantoorpand zich in het bruisende hart van Amsterdam. Dit maakt, dat dit kantoorpand uitstekend bereikbaar is via het openbaar vervoer. Er ligt een bus- en metrostation voor de deur en binnen 10 minuten lopen bent u bij Amsterdam Centraal Station. Naar het werk gaan, was nog nooit zo makkelijk! In de omgeving kun je van alles vinden, winkels, restaurants, cafés, gezellige barretjes enzovoort.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam?

Heeft bovenstaande tekst uw interesse gewekt over het kantoorpand aan de Keizersgracht in Amsterdam en wil je het kantoorpand wel eens met uw eigen ogen bekijken? Dat is geen probleem! Je kunt gratis en geheel vrijblijvend contact op nemen met een van onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag verder en plannen een rondleiding voor je in.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!