Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Keizersgracht 106

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Belruimte
 • Postverwerking
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Keizersgracht 106 in Amsterdam Grachtengordel

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 10 m2
  Huurprijs: € 850 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan Keizersgracht in Amsterdam (Centraal)

Dit monumentale kantoorpand met karakteristieke eigenschappen is gelegen in de Keizersgracht in Amsterdam Centraal. Wanneer je een kantoorruimte huurt in dit kantoorpand, werk je op steenworp afstand van de gezellige Jordaan en de Haarlemmerdijk, die bestaan uit vele winkels en restaurants. Werk en ontspanning ligt hier dicht bij elkaar! Het pand is in 1760 gebouwd en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 280 m2. 

Huurprijzen

Momenteel is er in dit kantoorpand geen kantoorruimte beschikbaar. De ruimten die in de pand zitten variëren van oppervlakte. Zo heb je kantoorkamers vanaf 6 m2 tot en met 35 m2. Voor een kantoorkamer van 6 m2 betaal je maar €400,- per maand voor en voor een ruimte van 35 m2 een maandelijks bedrag van €1500,-. Dit zijn echt top prijzen voor een super locatie aan de Keizersgracht in hartje Amsterdam. 

Receptie, vergaderruimten en een prachtige groene tuin

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand, huur je niet alleen een ruimte maar kun je ook gebruik maken van diverse services en voorzieningen. Zo beschikt dit kantoorpand over een receptie, diverse vergaderruimten en een prachtige groene tuin. Naast voorzieningen, kunt u ook gebruik maken van secretariële ondersteuning. Wat dacht je van telefoon beantwoording, kopieerwerk en het schrijven of vertalen van teksten? En dit is nog slechts een greep uit de diensten die aangeboden worden.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals hier boven vermeld staat, bevindt dit kantoorpand zich in het bruisende hart van Amsterdam. Dit maakt, dat dit kantoorpand uitstekend bereikbaar is via het openbaar vervoer. Er ligt een bus- en metrostation voor de deur en binnen 10 minuten lopen bent u bij Amsterdam Centraal Station. Naar het werk gaan, was nog nooit zo makkelijk! In de omgeving kun je van alles vinden, winkels, restaurants, cafés, gezellige barretjes enzovoort. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam?

Heeft bovenstaande tekst uw interesse gewekt over het kantoorpand aan de Keizersgracht in Amsterdam en wil je het kantoorpand wel eens met uw eigen ogen bekijken? Dat is geen probleem! Je kunt gratis en geheel vrijblijvend contact op nemen met een van onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag verder en plannen een rondleiding voor je in.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Strak ingericht pand, en het pand ziet er erg mooi uit aan de voorkant.

Het kantoor heeft wel iets omdat het pand vroeger als huis werd gebruikt.

D

Uitstekende prijs voor deze kantoorruimte.

Ook makkelijk bereikbaar, vooral met de metro of de bus.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Keizersgracht 106

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen