Kantoorruimte huren Almere Stad, Wisselweg 1

5 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Lift
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Fietsenstalling
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Wisselweg 1 in Almere Stad

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Almere Stad!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Wisselweg (Almere-Stad)

Kantoorruimte huren op een aantrekkelijke locatie in Almere tegen een gunstig huurtarief? Aan de Wisselweg in Almere wordt kantoorruimte op maat aangeboden. Het kantoorgebouw is gebouwd in 1982 en heeft een totaal verhuurbare oppervlakte van 6278 m2. Het kantoorpand beschikt over maar liefst 6 verdiepingen. 

Huurprijzen, kantoor Wisselweg, Almere

In dit kantoorpand zijn kantoorruimten te huur vanaf 440 m2. De huurprijs bedraagt slechts €122,50 per m2 per jaar. Je kunt er in dit pand bijvoorbeeld ook voor kiezen om de gehele begane grond van circa 1023 m2 te huren. De huurperiode is bespreekbaar, je kunt echter uitgaan van een huurperiode van tenminste 1 jaar. 

Wisselweg: parkeergarage en bedrijfsrestaurant 

Het representatieve en vrijstaande kantoorgebouw aan de Wisselweg heeft maar liefst 6 verdiepingen. Daarnaast beschikt het over een parkeergarage bestaande uit 2 lagen. Bovendien is er een bedrijfsrestaurant aanwezig waar jij gezellig ’s middags kunt lunchen. Het is een bedrijfspand dat met name huisvesting biedt aan bedrijven die werkzaam zijn in de creatieve sector. 

Locatie en bereikbaarheid, Wisselweg, Almere

Dit kantoorgebouw aan de Wisselweg in Almere bevindt zich in een erg gezellige omgeving. Diverse lunchrooms als Délifrance en De Broodzaak liggen in de directe omgeving. De bereikbaarheid van het kantoorpand is ook uitstekend. Het dichtstbijzijnde treinstation is Almere Centrum, dit station ligt op een loopafstand van slechts 3 minuten. Kom je met de auto vanaf de A6 of A1? Dan ben je in een kleine 10 minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wisselweg?

Ben jij al een tijdje op zoek naar een grote kantoorruimte voor jouw onderneming? Zoek dan niet verder en plan snel een rondleiding in. Hier zitten geen kosten aan verbonden. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Wat een grappig pand van de buitenkant, leuke locatie in het centrum van Almere

J

Top voorzienignen!

alles goed geregeld in dit kantoorpand. Fraaie uitstraling.

R

Een kantoorpand met een opvallend trappenhuis aan de buitenzijde met daarnaast leuke kantoorruimten.

Je vindt hier binnen een restaurant waar je dagelijks kunt genieten van een verse lunch.

W

Perfecte centrale ligging.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Wisselweg 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen