VERHUURD

Almere Stad, Wisselweg 1

5 (4)
  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Almere Stad!

Kantoorruimte huren aan de Wisselweg (Almere-Stad)

Kantoorruimte huren op een aantrekkelijke locatie in Almere tegen een gunstig huurtarief? Aan de Wisselweg in Almere wordt kantoorruimte op maat aangeboden. Het kantoorgebouw is gebouwd in 1982 en heeft een totaal verhuurbare oppervlakte van 6278 m2. Het kantoorpand beschikt over maar liefst 6 verdiepingen.

Huurprijzen, kantoor Wisselweg, Almere

In dit kantoorpand zijn kantoorruimten te huur vanaf 440 m2. De huurprijs bedraagt slechts €122,50 per m2 per jaar. Je kunt er in dit pand bijvoorbeeld ook voor kiezen om de gehele begane grond van circa 1023 m2 te huren. De huurperiode is bespreekbaar, je kunt echter uitgaan van een huurperiode van tenminste 1 jaar.

Wisselweg: parkeergarage en bedrijfsrestaurant

Het representatieve en vrijstaande kantoorgebouw aan de Wisselweg heeft maar liefst 6 verdiepingen. Daarnaast beschikt het over een parkeergarage bestaande uit 2 lagen. Bovendien is er een bedrijfsrestaurant aanwezig waar jij gezellig ’s middags kunt lunchen. Het is een bedrijfspand dat met name huisvesting biedt aan bedrijven die werkzaam zijn in de creatieve sector.

Locatie en bereikbaarheid, Wisselweg, Almere

Dit kantoorgebouw aan de Wisselweg in Almere bevindt zich in een erg gezellige omgeving. Diverse lunchrooms als Délifrance en De Broodzaak liggen in de directe omgeving. De bereikbaarheid van het kantoorpand is ook uitstekend. Het dichtstbijzijnde treinstation is Almere Centrum, dit station ligt op een loopafstand van slechts 3 minuten. Kom je met de auto vanaf de A6 of A1? Dan ben je in een kleine 10 minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wisselweg?

Ben jij al een tijdje op zoek naar een grote kantoorruimte voor jouw onderneming? Zoek dan niet verder en plan snel een rondleiding in. Hier zitten geen kosten aan verbonden.

4 beoordelingen Wisselweg

Wat een grappig pand van de buitenkant, leuke locatie in het centrum van Almere

Top voorzienignen!

alles goed geregeld in dit kantoorpand. Fraaie uitstraling.

Een kantoorpand met een opvallend trappenhuis aan de buitenzijde met daarnaast leuke kantoorruimten. Je vindt hier binnen een restaurant waar je dagelijks kunt genieten van een verse lunch.

Perfecte centrale ligging.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!