Kantoorruimte huren Almere Stad, P.J. Oudweg 4

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Almere, Almere Centrum 1 min. lopen (60 m)
 • Treinstation Almere Centrum 4 min. lopen (0,3 km)
 • Park 1 min. lopen (0,1 km)
 • Sportschool 1 min. lopen (73 m)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan P.J. Oudweg 4 in Almere Stad

Beschikbare kantoorkamers
Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de P.J. Oudweg in Almere (Stad)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de P.J. Oudweg in Almere Stad? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in dit gebouw, ook wel bekend als WTC Almere. Je hebt hier de mogelijkheid om flexibele kantoorruimten te huren en gebruik te maken van de aanwezige services en faciliteiten. De beschikbare kantoorkamers bevinden zich op de 2e en 3e verdieping. Benieuwd naar alle mogelijkheden aan de P.J. Oudweg? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog enkele kantoorkamers beschikbaar voor de verhuur, zowel kleinere kantoorunits als kantoren met een grotere oppervlakte. Zo kun je hier een kantoorkamer huren van 37 m2 voor een maandelijks bedrag van €614,-. Huur je liever een grotere metrage? Neem dan een kijkje in de kantoorruimte van 140 m2, te huur voor €2322,- per maand. De grootst beschikbare kantoorruimte heeft een oppervlakte van 250 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €4146,-. De kantoorunits worden gestoffeerd opgeleverd, maar de mogelijkheid om gemeubileerd te huren is ook mogelijk. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in.

Een receptie en pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de P.J. Oudweg in Almere Stad tref je altijd de receptionisten wanneer je het kantoorgebouw binnenloop. Zij zorgen dagelijks voor een hartelijk ontvangst en kunnen verschillende administratieve werkzaamheden voor je overnemen. Op de 2e en 3e verdieping zijn er ook meerdere pantry’s aanwezig met een lounge en lange tafels. Een fijne plek om even te genieten van een lekker kopje koffie/thee of een lunch.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is op een uitstekende locatie gevestigd, zowel met het openbaar vervoer als met de auto bereik jij straks makkelijk en snel jouw werkplek. Verschillende rijkswegen, zoals de A6, bereik je al binnen 5 minuten. Daarnaast is het station Almere Centraal ook op korte loopafstand bereikbaar.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de P.J. Oudweg in Almere Stad?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de P.J. Oudweg in Almere Stad? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Welke kosten hier aan verbonden zijn? Geen! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de P.J. Oudweg in Almere.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan P.J. Oudweg 4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner