Kantoorruimte huren Amsterdam Oost, Krijn Taconiskade 274

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Krijn Taconiskade 274 in Amsterdam Oost

Beschikbare kantoorruimten
 • Unit 1

  Ruimte: 120 m2
  Huurprijs: € 2.200 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Krijn Taconiskade in Amsterdam (Oost)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Amsterdam Oost, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden voor jouw organisatie? Dan raden wij je aan een kijkje te gaan nemen in het kantoorgebouw aan de Krijn Taconiskade. Hier is een mooie ruimte beschikbaar voor de verhuurd die van vele services en faciliteiten is voorzien. Ook de locatie van het kantoorpand is gunstig, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij straks snel jouw nieuwe werkplek. Wil je graag een kijkje nemen? Plan dan een rondleiding in. 

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 kantoorruimte beschikbaar. De kantoorunit heeft een totale oppervlakte van 120 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €1600,-. Dit bedrag is exclusief servicekosten, dit bedraagt een maandelijks bedrag van €350,-. Wil jij graag weten wat de mogelijkheden zijn en welke huurvoorwaarden er aan zijn verbonden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. 

Een pantry en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Krijn Taconiskade in Amsterdam Oost, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige voorzieningen in het kantoorgebouw. Zo kun je gebruik maken van de gemeenschappelijke pantry. Een handige plek voor het zetten van een lekker kopje koffie/thee en het maken van een verse lunch. Bepaal je graag je eigen werktijden? Dan heb je op deze locatie mazzel, hier heb je namelijk 24/7 toegankelijkheid. Of je nou ’s avonds of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden, het is allemaal mogelijk.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie in Amsterdam Oost gelegen. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan ben je vanaf de dichtstbijzijnde rijkswegen (A1, A10 of A9) slechts enkele minuten onder weg naar de Krijn Taconiskade. Wil je graag met het openbaar vervoer naar je werkplek kunnen reizen? Ook dat is op deze locatie mogelijk, de dichtstbijzijnde bushalte is vanaf je werkplek met een korte loopafstand van 3 minuten te bereiken.  

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Krijn Taconiskade in Amsterdam Oost?

Zie jij het wel zitten om deze kantoorruimte aan de Krijn Taconiskade in Amsterdam Oost te huren? Wacht dan niet te lang en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in op een datum en tijdstip dat jou uitkomt! SKEPP helpt jou bij het huren van een kantoorruimte aan de Krijn Taconiskade in Amsterdam. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Huren aan het water geeft ons een heerlijk vrij gevoel, wij zitten helemaal op onze plek hier!

R

Perfect dat we hier ieder moment van de dag terecht kunnen, dan kan namelijk niet overal!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Krijn Taconiskade 274

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen