Bedrijfspand

Een bedrijfspand is een gebouw waarin één bedrijf gevestigd is. Als bedrijf zijnde koop of huur je het gehele pand, waardoor je alle voorzieningen alleen deelt met collega’s. Meestal bestaat een bedrijfspand uit meerdere kantoren, waar alle afdelingen van een bedrijf gevestigd zijn.


Wil je meer weten over een bedrijfspand en of dit geschikt is voor jouw bedrijf? SKEPP legt je meer uit over de definitie van een bedrijfspand, alle kenmerken en alle voor- of nadelen. Wil je graag meer informatie over een bedrijfspand? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants via 085 – 877 05 19 of info@skepp.com.

Wat is een bedrijfspand?

Als je naar de definitie van een bedrijfspand zoekt, kom je uit bij de uitleg: ‘Een gebouw waarin een bedrijf is gevestigd’. Dit is natuurlijk erg globaal uitgelegd, maar dekt de lading wel. Waar je namelijk bij flexplekken of business centers het pand en de voorzieningen deelt met je mede-ondernemers, beschik je bij een bedrijfspand over het gehele pand en deel je het bedrijfspand niet met andere ondernemers.

Is een bedrijfspand geschikt voor jouw bedrijf?

Meestal bestaat een bedrijfspand uit meerdere kantoren en kantoorruimtes, waardoor je bedrijf van een aardig formaat moet zijn wil je het bedrijfspand vullen. Een bedrijfspand is dus minder geschikt voor zzp’ers en bedrijven met weinig werknemers. Beschikt jouw bedrijf over meerdere afdelingen en meer dan 10 collega’s? Dan is een bedrijfspand zeker geschikt!
Een bedrijfspand is echter niet voor iedereen weggelegd. Omdat je een heel bedrijfspand in gebruik neemt, kunnen de maandelijkse huurkosten zeer hoog uitvallen. Als je ervoor kiest om het bedrijfspand te kopen, moet je niet alleen beschikken over genoeg startkapitaal, maar moet de rentabiliteit van je onderneming hoog genoeg zijn dat je zeker weet dat het succes van je onderneming blijft voortduren.

Wethouder Beversstraat 185 Enschede 6Is een bedrijfspand de volgende stap voor jouw onderneming?

Bovendien moet een bedrijfspand gestoffeerd en gemeubileerd worden. SKEPP kan je hierbij ondersteunen met behulp van onze Officeplanner. Hierbij kies je, online en flexibel, het kantoormeubelen en de accessoires die bij jouw bedrijfspand passen. Bovendien heb je de keuze uit 3 verschillende betaalwijzen, zoals huur, huurkoop en koop. Ook geniet je van de ultieme flexibiliteit, omdat je maandelijks kan up- en downsizen met het kantoormeubilair.

Overtuigd van een bedrijfspand?

Ben jij ervan overtuigd dat een bedrijfspand de volgende stap is voor jouw onderneming? We snappen dat alle informatie overweldigend kan zijn, daarom kun je gemakkelijk contact opnemen met één van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je gratis en vrijblijvend bij je zoektocht naar een bedrijfspand!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure