SKEPP verhuurt 220 m2 in Infinity

  • Door Marije Lammerink
  • dinsdag 8 augustus 2017

Vele bedrijven vinden nieuwe kantoorruimte via SKEPP

SKEPP helpt natuurlijk iedere dag bedrijven aan kantoorruimte in Nederland. We zoomen in op een aantal deals die we de afgelopen periode hebben gedaan. Zo hebben we een bedrijf geholpen aan een nieuw onderkomen bij The Office Operators in Infinity. Een iconisch pand, gelegen aan de Amstelveenseweg in Amsterdam Zuid. Hier vond een bedrijf via SKEPP een geschikte kantoorruimte van 220 m2 met 19 werkplekken. Het tekent de uitstekende samenwerking tussen SKEPP en verhuurder The Office Operators.


kantoorgebouw amsterdam zuid de schoen voormalig ING-gebouwHet iconische gebouw, waar deze mooie deal is gesloten.

Deals in de hoofdstad, aan de Karspeldreef, Entrada en IJburglaan

Naast de ruimte in Infinity werden nog vele kantoorruimten in Amsterdam via ons verhuurd. Zo huurde een partij een ruimte van maar liefst 612 m2 aan de Karspeldreef, maakten we een bedrijf blij met 150 m2 kantoorruimte aan de Entrada en werd er 120 m2 kantoorruimte verhuurd aan de IJburglaan. 

Impressie Kantoorruimte Karspeldreef AmsterdamImpressie van een kantoorruimte aan de Karspeldreef in Amsterdam.

Kantoorruimte huren in een andere Nederlandse stad? Ook dat kan!

Naast het verhuren van kantoorruimte in Amsterdam, heeft SKEPP de afgelopen tijd uiteraard ook deals gesloten met verhuurders in andere steden van Nederland. Een kantoorruimte in Utrecht van 120 m2 werd met behulp van ons verhuurd aan de Atoomweg, terwijl aan de Marten Meesweg in Rotterdam een oppervlakte van 621 m2 werd gehuurd. Bovendien zijn er in bijvoorbeeld Arnhem en Nijmegen ook kantoorruimten verhuurd via SKEPP. Aan de Jansbuitensingel in Arnhem maakten we een bedrijf blij met 93 m2, terwijl in Nijmegen een ruimte van 96 m2 werd verhuurd.

Kantoorruimte IJburglaan AmsterdamEen impressie van het kantoorpand waar 120 m2 is gehuurd.

Ben jij ook al een tijdje op zoek naar een kantoorruimte? Neem contact met ons op

Ben jij ook op zoek naar een kantoorruimte? SKEPP helpt je graag verder. Voor zowel de grote als kleine steden in Nederland hebben we een ruim aanbod aan kantoorruimten. Onze vastgoedconsultants staan iedere werkdag klaar om je te helpen in de zoektocht naar de meest geschikte kantoorruimte voor jouw bedrijf. 

Lees ook: SKEPP spotlight | SKEPP ontwerpt prefab design inrichtingsconcepten die inspelen op IFRS 16

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure