Een kantoorinrichting mét indrukwekkende vergaderruimte, hoe zit dat?

  • Door Marlin Bos
  • dinsdag 16 juli 2019

Een inspirerende kantoorinrichting die bij jou en jouw klanten tot de verbeelding spreekt, daar kunnen we allemaal wel van dromen. We dromen echter niet zo vaak van een vergaderruimte die tot de verbeelding spreekt. En dat is zo zonde, want ook met jouw vergaderruimte kun je indruk maken op klanten! In dit blog lees je hoe je een indrukwekkende vergaderruimte creëert én hoe deze matcht met de rest van jouw kantoorinrichting.


03 vraag gratis vrijblijvend gepersonaliseerde inrichting aan

Zo maak je indruk op je klanten met je vergaderruimte!

Een inspirerende kantoorinrichting is met een beetje tijd en moeite goed te realiseren. Je zorgt voor een kantoorpand dat precies bij jouw wensen past, bepaalt welke stijl je wilt en kiest daar de juiste details bij. Kind kan de was doen? Niet helemaal, want er is altijd meer om over na te denken. We vergeten altijd wel iets, zoals de vergaderruimte. En wie wil er nu geen vergaderruimte waar jouw klanten niet meer over uitgesproken raken?

Vergaderruimte aan de Jansbuitensingel 7 in Arnhem Richt de vergaderruimte zo in om te laten zien waar jouw bedrijf voor staat. 

Kies de beste elektronica in jouw kantoorinrichting en vergaderruimte

Niets is vervelender dan traag internet, een haperende beamer en een gebrek aan stopcontacten. Zorg er dus voor dat jouw kantoorinrichting en vergaderruimte beschikken over de beste elektronica en de nieuwste digitale snufjes. Test regelmatig hoe de digitale stand van zaken in jouw vergaderruimte is.

Wie wil er nu geen vergaderruimte waar jouw klanten niet meer over uitgesproken raken?

Je wilt natuurlijk voorkomen dat iets niet optimaal werkt op het moment dat jij het nodig hebt. Verder willen we je meegeven dat het niet erg is om van alles net iets teveel te hebben. Wij hebben namelijk nog nooit gehoord van te snel internet of teveel stopcontacten. Zorg dus dat je het op gebied van elektronica dus goed voor mekaar hebt in jouw vergaderruimte. 

Vergaderruimte voorzien van technische itemsIn deze vergaderruimte zijn de stopcontacten verwerkt in de tafel, ideaal toch?

Laat je inspireren door andere vergaderruimten

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Je hoeft in jouw kantoorpand echt niet zelf het wiel uit te vinden. Laat je dus inspireren door bestaande kantoorruimtes, vergaderruimtes verspreid door het land of kantoorunits waar je zelf eens bent geweest. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij dierentuinen of musea, die hebben vaak de meest inspirerende vergaderruimtes. Doe er inspiratie op en geef een eigen draai aan jouw kantoorinrichting. Zo heb je de perfecte combinatie tussen een indrukwekkende vergaderruimte en fancy kantoorinrichting te pakken!

Laat je inspireren door bestaande kantoorruimtes, vergaderruimtes verspreid door het land of kantoorunits waar je zelf eens bent geweest. 

Vergaderruimte aan de Flight forum 840 in EindhovenBij deze vergaderruimte ontbrak het niet aan inspiratie!

Maak jouw vergaderruimte en kantoorpand af met een slogan

Mensen raken vrijwel altijd geïnspireerd door het gebruik van slogans. Dit is de belangrijkste reden voor jou om quotes in jouw kantoorunit  te verwerken. Hierbij mag je jouw vergaderruimte niet vergeten. Ga voor een klassieker die iedereen kan dromen of kies voor een slogan waar iets meer denkwerk achter zit. Om jouw vergaderruimte aan te laten sluiten bij jouw kantoorinrichting, kun je kiezen voor slogans die bij elkaar passen. 

Vergadderuimte in het kantoorpand Onderscheid jouw vergaderruimte door te kiezen voor hoge stoelen.

Een kantoorinrichting en vergaderruimte voor iedereen

Weet jij al hoe je indruk wilt maken op jouw klanten? Ga je voor de nieuwste snufjes, uiterlijk vertoon dat iedereen omver blaast of een slogan die klanten aan het denken zet? Je kunt natuurlijk ook voor een combinatie gaan in jouw kantoorpand en vergaderruimte. SKEPP heeft alles wat je nodig hebt voor een indrukwekkende vergaderruimte. Van kantoorpanden tot vergaderunits: wij helpen je. Neem snel een kijkje en breng jouw kantoorinrichting een boost!

07 zoek kantoormeubilair profiteer officeplanner

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure