Kantoorruimte huren Zutphen, Polsbroek 154

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplekken
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Polsbroek 154 in Zutphen

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 180 m2
  Huurprijs: € 1.350 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Polsbroek in Zutphen

Ben je op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Zutphen, maar heb je nog niet de juiste locatie kunnen vinden? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan de Polsbroek. Hier huur je een kantoorruimte op een toplocatie met zichtlocatie aan de binnenring van Zutphen. Daarnaast zit er tegen over het kantoorpand een Albert Heijn XL, ideaal om in de middag een lekkere lunch te halen of een snel boodschapje voor dat je naar huis rijdt. Is dit de perfecte locatie voor jouw onderneming? Kom dan snel een kijkje nemen.

Huurprijzen

De kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van 180 m2 en wordt turn-key opgeleverd. Dat houdt in dat je ook geen rekening meer hoeft te houden met het meubilair. Ideaal wanneer je direct de kantoorruimte direct wilt betreden. De gehele begane grond is te huur voor een maandelijks bedrag van €1350,-. Dit bedrag is inclusief servicekosten, te vermeerderen met BTW. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

Pantry en parkeerplaatsen

Het huren van een kantoorruimte aan de Polsbroek brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk niet alleen gebruik van de kantoorruimte, maar ook van de aanwezige services en faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw. Zo is er een pantry aanwezig, hier kun je een fijne plek maken waar dagelijks koffie/thee gezet kan worden en in de middag een verse lunch kan worden voorbereid. Reis je met de auto naar je werkplek? Aan de achterzijde van het kantoorpand zijn er maar liefst 15 parkeerplaatsen aanwezig waarvan er 4 bij in de huurprijs zijn inbegrepen. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gunstig gelegen ten opzichte van de N348. De snelweg A1 is daardoor makkelijk binnen enkele minuten bereikbaar met de auto. Reizen er medewerkers liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Het trein- en busstation is op 1 kilometer afstand gelegen en de dichtstbijzijnde bushalte is om de hoek!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Polsbroek in Zutphen?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Polsbroek in Zutphen? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou uitkomt! Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Schroom je niet en raadpleeg onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Poelsbroek in Zutphen. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Polsbroek 154

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen