Kantoorruimte huren Vianen Utr, Lange Dreef 10

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Lange Dreef 10 in Vianen Utr

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 131 m2
  Huurprijs: € 764 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 293 m2
  Huurprijs: € 1.709 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 851 m2
  Huurprijs: € 4.893 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1414 m2
  Huurprijs: € 8.248 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Een kantoorruimte huren aan de Lange Dreef in Vianen

Ben je op zoek naar een kantoorruimte aan de Lange Dreef in Vianen? Neem dan een kijkje in dit ideaal gelegen kantoorpand. Het kantoorpand is gebouwd in 1985 en is gevestigd op het bedrijventerrein 'De Hagen'. Het kantoorgebouw betaal uit totaal 3 bouwlagen en heeft een zakelijke uitstraling. Een bijkomend voordeel is de parkeerplaats eigen terrein. 

Huurprijzen

Het kantoorpand heeft een totaal vloeroppervlak van 7664 m2 wat beschikbaar is voor het verhuren van kantoorruimten. Een van de oppervlakten is 1414 m2, deze grote kantoorunit is te huren voor een maandelijks bedrag van €8248,-. Is je dit toch iets te groot en huur je liever een kleinere oppervlakte? Dit is zeker mogelijk! Een kantoorruimte van 400 m2 is te huur voor maar €2333,- in de maand. Is deze kantoorruimte nog te groot voor jouw onderneming? Het is mogelijk om een kantoorkamer te huren vanaf 131 m2, voor een maandelijks bedrag van maar €764,- huur jij deze kantoorunit aan de Lange Dreef. Deelverhuur is ook mogelijk, vraag onze vastgoedconsultants naar de mogelijkheden.

Een pantry en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte gaat huren aan de Lange Dreef in Vianen, hoef jij je geen zorgen te maken over het parkeren van je auto. Aan de voorzijde van het kantoorgebouw is een grote parkeerplaats te vinden met voldoende capaciteit om meer dan 50 auto’s kwijt te kunnen. Ook zijn er in het kantoorpand meerder pantry’s te vinden, een handige plek om een kopje koffie/thee te pakken en een lunch voor te bereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een perfecte ligging, Vianen is namelijk centraal gelegen in Nederland. Het bedrijventerrein 'De Hagen' is aan de A27 gelegen, dus met de auto is het pand makkelijk bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is het slechts 6 meter lopen vanaf jouw werkplek naar de dichtstbijzijnde bushalte. Om de hoek van het kantoorpand zit een goede lunch cateraar, namelijk ‘Lunch @ Your Job Catering’. Ideaal om gebruik van te maken wanneer er een meeting, cursus of presentatie plaats vindt. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Lange Dreef in Vianen?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Lange Dreef in Vianen? En wil je meer informatie over dit kantoorpand? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze gespecialiseerde vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder en plannen een rondleiding voor je in. Wat dat kost? Helemaal niets, wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Parkeren voor de deur en vervolgens via de A27 naar huis.

Een ideale liging voor ons.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Lange Dreef 10

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen