Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Vianen Utr{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios Zeko
Mathios Zeko
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Bij SKEPP huur je een werkplek of kantoorruimte in een kantoor in Vianen (Utrecht). De stad maakte eerst deel uit van de provincie Zuid-Holland, maar is nu de enige Utrechtse gemeente ten zuiden van de Lek. Daarnaast kenmerkt het zich door het Merwedekanaal die Vianen verdeeld in centrum en het bedrijventerrein De Hagen en De Biezen. Bekijk de aantrekkelijke prijzen van SKEPP en huur een kantoorruimte in Vianen.

Populaire kantoorpanden

Aan de Lange Dreef profiteer je van de mogelijkheden van korte en flexibele huurcontracten. Uiteraard kun je ook kantoorruimte huren voor de lange termijn, dit kan voordelen opleveren wat betreft de huurprijs. Er zijn veel aanvullende services beschikbaar in het moderne kantoorgebouw, zoals een lounge. Een kantoorruimte huren aan De Limiet in een bedrijfsverzamelgebouw met veel mogelijkheden? Geen probleem. Je hebt de mogelijkheid om jouw kantoor aan te passen aan jouw persoonlijke behoeften. Of kies voor het representatieve business center aan de Witboom. Hier wordt je toekomstige kantoorruimte startklaar opgeleverd. Waar huur jij kantoorruimte in Vianen?  

Vrijstad Vianen

Vianen is de enige Utrechtse gemeente ten zuiden van de rivier de Lek waar 2 bruggen over lopen. De stad telt zo’n 16.500 inwoners. In Vrijstad Vianen, gelegen in het hart van Nederland, vinden historie, groen en water elkaar. De kern wordt tevens doorgesneden door het Merwedekanaal, waardoor een wandeling langs het water tijdens de lunch zeker tot een van de mogelijkheden behoort. De sfeer die hangt in de stad is aangenaam en nodigt uit om de stad te verkennen. 

Bereikbaarheid van Vianen 

De stad is bereikbaar via de A2 en A27 die het gebied doorkruisen, waardoor Vianen is uitgegroeid tot een belangrijke forensenplaats. Ook via het water is de stad goed bereikbaar. Tussen Vianen en Nieuwegein vaart namelijk een veerpont voor fietsers en voetgangers. De stad heeft geen eigen station, maar busstation Vianen ligt op nog geen 10 minuten lopen van het centrum. Een zeer gunstige plek voor de forens voor het huren van kantoorruimte of een flexwerkplek. 

Kantoorruimte huren in Vianen

De stad heeft 2 bedrijventerreinen waar kantoorruimten te huur zijn. Zo huur je al verschillende kantoorkamers op het terrein De Biezen vanaf 15 m2 tot aan een kantoorruimte van wel 146 m2. Ook op het kantorenpark La Palissade kun je al een kantoorruimte huren vanaf maar €199,- per maand. Heb je vragen over de huurprijzen van een kantoorruimte of huurtermijnen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vastgoedconsultants. Op zoek naar een kantoorruimte in de omgeving van Vianen? Neem dan een kijkje in de steden Utrecht, Rotterdam en Tiel. Dit zijn populaire plekken voor het vestigen van jouw kantoor in de omgeving van Vianen.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten