Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Utrecht Noord{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios Zeko
Mathios Zeko
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Wil jij een kantoorruimte huren in Utrecht Noord? Maar je weet nog niet precies waar? Laat SKEPP je helpen in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte. Wij laten alle mogelijkheden zien, snel en gemakkelijk. Dit kost je niets! Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij het vinden van jouw ideale kantoorruimte. In Utrecht Noord is het mogelijk om in de groene omgeving een kantoorruimte te huren, maar ook in een rustige woonwijk. Kantoorruimten, kantoorkamers en werkplekken, alles is realiseerbaar!

Gewilde kantoorruimten 

Wil jij je vestigen in Utrecht Noord, maar rest alleen nog een geschikt kantoorpand? Neem dan een kijkje aan de Goeman Borgesiuslaan. In dit kantoor heerst een gezond werkklimaat en brengt de kantoorinrichting positieve energie met zich mee. Wat ons betreft de moeite waard om een kijkje te nemen. Ook het kantoorpand aan de Laan van Chartroise is het bezichtigen waard. Dit voormalig Kartuizer kloostercomplex is omgetoverd tot een inspirerende werkomgeving. Heb jij de keuze al gemaakt? Wij plannen vrijblijvend een rondleiding voor je in bij jouw ideale kantoorruimte.  

Een kantoorruimte huren in het noorden van de stad

Utrecht Noord is groot en bestaat uit meerdere wijken. Je vindt er veel voorzieningen en daarnaast worden er jaarlijks veel activiteiten georganiseerd. Sportverenigingen zijn in dit gedeelte van Utrecht erg actief en winkelcentrums zijn er in grote hoeveelheden. Een mooi voorbeeld is het winkelcentrum 'Shopping Center Overvecht', een groot winkelcentrum met horecagelegenheden en grote supermarkten, waaronder de Albert Heijn XL. Gezellige markten en mooie parken horen ook bij Utrecht Noord, deze zijn op verschillende locaties te vinden in de buurt van jouw kantoorruimte.

Bereikbaarheid van Utrecht Noord 

Doordat dit stadsdeel groot is verschilt de bereikbaarheid per kantoorruimte enorm. Hierdoor variëren de afstanden van de kantoorruimten naar het treinstation enorm. Op de SKEPP pagina staan altijd de afstanden naar het treinstation en de bushalte vermeld bij de aangeboden kantoorruimten. Reis je met de auto naar je kantoorruimte? Verschillende snelwegen, waaronder de A2, A12 en A27, liggen in de buurt. 

Andere populaire kantoorlocaties in Utrecht

Buiten Utrecht Noord om zijn er ook vele andere plekken waar mooie kantoorpanden staan die voldoen aan jouw kantorenprofiel. Zo is bijvoorbeeld Utrecht Zuid ook een mooie locatie, ook wel het bedrijvengebied van Utrecht genoemd. Wil jij jouw kantoorruimte niet op een te zakelijke locatie? Neem dan eens een kijkje tussen ons aanbod in Utrecht Centrum. Een levendige locatie waar wonen, werken en winkelen worden verenigd. Wil je met het openbaar vervoer reizen naar je werk? Dan is Utrecht Centraal Station de ideale locatie voor jouw kantoor.

SKEPP helpt jou aan je droomkantoor

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte in Utrecht Noord? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Al je wensen zullen we bespreken, er ontstaat dan een duidelijk kantorenprofiel. Met dit kantorenprofiel gaan we op pad en zullen we een selectie van 3 tot 5 kantoorpanden voorleggen aan jou. Deze kantoorpanden kun jij bekijken door middel van een rondleiding die wij voor jou inplannen. Wat dat kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte om te huren in Utrecht Noord.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten