Kantoorruimte huren Utrecht Lunetten, Zwarte Woud 2

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zwarte Woud 2 in Utrecht Lunetten

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Utrecht Lunetten!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Zwarte Woud (Lunetten)

In de buurt Lunetten-Zuid staat dit eigentijdse kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1990. Hier kan gesproken worden over een echte strategische toplocatie. Dit kantoorpand heeft namelijk de perfecte ligging tussen de snelweg A27 en treinstation Utrecht Lunetten. Wanneer jij besluit een kantoorruimte te huren in dit fraaie kantoorpand worden diverse pensioenadviseurs, rechtskundigen en huisartsen jouw medehuurders. 

Huurprijzen

Kantoorruimte huur je op deze gunstige locatie tegen een eerlijke huurprijs. Het kantoorgebouw beschikt over een totale vloeroppervlakte van meer dan 5000 m2. Hiervan is momenteel nog 2000 m2 kantoorruimte beschikbaar. Deelverhuur is mogelijk vanaf 400 m2. De huurprijs voor een kantoorruimte op maat in dit kantoorgebouw bedraagt €145,- per m2 per jaar. 

Receptie, lift en een lunchroom

Dit kantoorpand bevindt zich niet alleen op een toplocatie, het beschikt ook nog eens over meerdere prettige services en voorzieningen. Zo is er een bemande receptie aanwezig. Hier kun jij als huurder terecht met al jouw vragen. Verder is er een lift aanwezig in het kantoorgebouw, wel zo prettig als jij besluit op een hogere verdieping een kantoorruimte te huren. Tot slot is er ook nog eens een modern ingerichte lunchroom in het kantoorpand. Hier kun jij gezellig met je medehuurders iedere dag een broodje eten. 

Locatie en bereikbaarheid

Voor zowel autoreizigers als treinreizigers is dit kantoorpand aan het Zwarte Woud een ideale werklocatie. De snelwegen A12, A27 en A28 liggen allemaal binnen handbereik. Verder vind je in de nabije omgeving van dit kantoorgebouw een postkantoor, museum en diverse winkels zoals de Bruna. Bij het kantoorpand zelf is voldoende parkeergelegenheid. Voor huurders die met de auto naar kantoor komen is er altijd wel een plekje te vinden. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Zwarte Woud? 

Is een kantoorruimte van minimaal 280 m2 geschikt voor jouw onderneming? Kom dan eens langs en vraag naar de verschillende mogelijkheden. Plan hiervoor een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

v

Fijn om voor de deur te kunnen parkerne.

Representatieve receptie met goede services

J

Mooie vergaderruimte, genoeg plek om te werken.

Prima locatie

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zwarte Woud 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen