VERHUURD
Super deal

Utrecht Lunetten, Zwarte Woud 2

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Utrecht Lunetten!

Kantoorruimte huren aan het Zwarte Woud (Lunetten)

In de buurt Lunetten-Zuid staat dit eigentijdse kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1990. Hier kan gesproken worden over een echte strategische toplocatie. Dit kantoorpand heeft namelijk de perfecte ligging tussen de snelweg A27 en treinstation Utrecht Lunetten. Wanneer jij besluit een kantoorruimte te huren in dit fraaie kantoorpand worden diverse pensioenadviseurs, rechtskundigen en huisartsen jouw medehuurders.

Huurprijzen

Kantoorruimte huur je op deze gunstige locatie tegen een eerlijke huurprijs. Het kantoorgebouw beschikt over een totale vloeroppervlakte van meer dan 5000 m2. Hiervan is momenteel nog 2000 m2 kantoorruimte beschikbaar. Deelverhuur is mogelijk vanaf 400 m2. De huurprijs voor een kantoorruimte op maat in dit kantoorgebouw bedraagt €145,- per m2 per jaar.

Receptie, lift en een lunchroom

Dit kantoorpand bevindt zich niet alleen op een toplocatie, het beschikt ook nog eens over meerdere prettige services en voorzieningen. Zo is er een bemande receptie aanwezig. Hier kun jij als huurder terecht met al jouw vragen. Verder is er een lift aanwezig in het kantoorgebouw, wel zo prettig als jij besluit op een hogere verdieping een kantoorruimte te huren. Tot slot is er ook nog eens een modern ingerichte lunchroom in het kantoorpand. Hier kun jij gezellig met je medehuurders iedere dag een broodje eten.

Locatie en bereikbaarheid

Voor zowel autoreizigers als treinreizigers is dit kantoorpand aan het Zwarte Woud een ideale werklocatie. De snelwegen A12, A27 en A28 liggen allemaal binnen handbereik. Verder vind je in de nabije omgeving van dit kantoorgebouw een postkantoor, museum en diverse winkels zoals de Bruna. Bij het kantoorpand zelf is voldoende parkeergelegenheid. Voor huurders die met de auto naar kantoor komen is er altijd wel een plekje te vinden.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Zwarte Woud?

Is een kantoorruimte van minimaal 280 m2 geschikt voor jouw onderneming? Kom dan eens langs en vraag naar de verschillende mogelijkheden. Plan hiervoor een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

2 beoordelingen Zwarte Woud

Fijn om voor de deur te kunnen parkerne.

Representatieve receptie met goede services

Mooie vergaderruimte, genoeg plek om te werken. Prima locatie

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!