Kantoorruimte huren Utrecht Centrum, Rembrandtkade 36

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Rembrandtkade 36 in Utrecht Centrum

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 17 m2
  Huurprijs: € 600 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Rembrandtkade in Utrecht (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Rembrandtkade in Utrecht Centrum? Dat kan! Op deze locatie heb je de mogelijkheid om kantoorruimten te huren in een modern en representatief kantoorgebouw. Dit zorgt voor een comfortabele omgeving wat naast de ideale ligging ook de services en faciliteiten in het kantoorpand een groot voordeel zijn. Wil jij graag meer te weten over dit kantoorpand? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur met de zelfde oppervlakte. De kantoren hebben een oppervlakte van 20 m2 en zijn te huur voor een maandelijks bedrag van €700,-. Dit is exclusief servicekosten en BTW. De servicekosten bedragen €150,- per maand. Voor dit bedrag krijg je meubels, schoonmaakservice, G/W/E, internet enzovoort. Nieuwsgierig naar alle huurvoorwaarden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Vergaderruimten en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Rembrandtkade in Utrecht Centrum, heb je naast je kantoorruimte ook de mogelijkheid om gebruik te maken van alle aanwezige voorzieningen. Zo zijn er in het pand meerdere vergaderruimten aanwezig. Handig om te gebruiken wanneer je met een collega wilt vergaderen of om klanten in te ontvangen. Daarnaast kun jij je eigen werktijden bepalen door de 24/7 toegankelijkheid. Je kunt dus zowel ’s avonds laat of in de weekenden terug komen om de laatste werkzaamheden af te ronden. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gevestigd op een goede locatie, zowel met de auto als met het openbaar vervoer kun jij jouw nieuwe werkplek goed bereiken. Daarnaast huur je hier in een bruisende omgeving, er zijn op korte loopafstand vele restaurantjes, cafés en winkels te vinden! Om het kantoorpand te bereiken met de auto ben je slechts enkele minuten onderweg vanaf je werkplek naar de dichtstbijzijnde rijkswegen, de A12 en A27 in dit geval. De bushalte is om de hoek, ideaal!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Rembrandtkade in Utrecht (Centrum)

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Rembrandtkade in Utrecht Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Rembrandtkade in Utrecht.=


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

Strak en moderne inrichting, de meubels die in de prijs zitten zijn zeer goede meubels.

De vergaderzalen in het kantoorpand zijn van zeer goede kwaliteit. Geen problemen gedurende mijn periode hier dus dat verdient een goede review

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Rembrandtkade 36

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen