VERHUURD
Super deal

Utrecht Centrum, Kromme Nieuwegracht 3

5 (2)

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Utrecht Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Kromme Nieuwegracht in Utrecht (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Kromme Nieuwegracht in het centrum van Utrecht? Dit monumentale kantoorpand is gebouwd in 1753 en heeft een totale gebruiksoppervlakte 1865 m2. Het kantoorgebouw heeft een unieke uitstraling door de fraaie hardstenen gevel met rechte kroonlijst. Buiten de bijzondere uitstraling om heeft het ook nog eens een prachtige ligging midden in het centrum van Utrecht, met allerlei horeca gelegenheden en winkels op loopafstand

Huurprijzen

Op deze locatie zijn er nog verschillende kantoorruimten beschikbaar. Je hebt hier de mogelijkheid om met een kleine groep mensen te werken maar er zijn ook ruimten beschikbaar voor een groter aantal. Zo is er bijvoorbeeld een kantoorkamer beschikbaar met een oppervlakte van 39 m2, hier betaal je een maandelijks bedrag van €681,- voor. Toch opzoek naar een grotere ruimte? Er is ook een unit met een oppervlakte van 122 m2, deze ruimte kun je huren voor €2169,- in de maand.

Parkeerplaats, vergaderruimten en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een kantoorruimte aan de Kromme Nieuwegracht in Utrecht Centrum gaat huren, maak je tegelijkertijd ook gebruik van vele voorzieningen en faciliteiten. Zo is het pand bijvoorbeeld 24/7 toegankelijk, ideaal wanneer jij buiten kantoortijden om de laatste werkzaamheden wil uitvoeren. Je hebt hier ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een vergaderruimte, handig voor een presentatie of zakelijke meeting. Wat zeker pluspunt is, zijn de bijbehorende parkeerplaatsen. Het is vaak lastig om in het centrum van Utrecht je auto te parkeren, maar hier hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een uitstekende ligging om met zowel het openbaar vervoer als met de auto te bereiken. Zo zit de bushalte Janskerkhof op 2 minuten loopafstand en is het treinstation Utrecht Maliebaan binnen 10 minuten lopen ook prima te bereiken. Mocht je met eigen vervoer naar je werkplek willen reizen, dan ben je vanaf verschillende snelwegen zoals; A2, A12, A27 binnen enkele minuten op bestemming. In de nabije omgeving zijn er vele restaurants, cafés en leuke winkels. Ook mooie parken voor een wandeling zijn binnen handbereik.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kromme Nieuwegracht in Utrecht Centrum?

Ben jij enthousiast over het huren aan de Kromme Nieuwegracht in Utrecht Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact met onze vastgoedconsultants op. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte. Wil je het kantoor met eigen ogen bekijken? Plan dan een rondleiding in, gratis en geheel vrijblijvend voor een kantoorruimte aan de Kromme Nieuwegracht.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Kromme Nieuwegracht in Utrecht Centrum

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Kromme Nieuwegracht in Utrecht Centrum.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

2 beoordelingen Kromme Nieuwegracht

Werken in de binnenstad van Utrecht, wat wil je nog meer?

Wat een prachtig pand!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!