Kantoorruimte huren Spijkenisse, Curieweg 7

Voorzieningen
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Spijkenisse, Meubelboulevard 6 min. lopen (0,5 km)
 • Treinstation Vlaardingen West 3 uur 10 min. lopen (15,4 km)
 • Park 9 min. lopen (0,7 km)
 • Sportschool 1 min. lopen (25 m)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Curieweg 7 in Spijkenisse

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 100 m2
  Huurprijs: € 1.166 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 150 m2
  Huurprijs: € 1.750 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 200 m2
  Huurprijs: € 2.333 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Curieweg in Spijkenisse

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte in Spijkenisse? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan de Curieweg. Het kantoorgebouw bevind zich op een goed zichtbare locatie met een goede bereikbaarheid, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Mede door de aanwezig voorzieningen maakt dit een prettige locatie om een kantoorruimte te huren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn nog verschillende kantoorruimten te huur vanaf 20 m2. Voor een ruimte van 20 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €350,-. Ook tussen de 100 m2 en 200 m2 zijn meerdere mogelijkheden. Ben je geïnteresseerd in de kantoorunit van 150 m2? Hier betaal je €1750,- voor in de maand. Meer ruimte nodig voor jou onderneming? Neem dan een kijkje in de kantoorruimte van 200 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €2333,-. Deel verhuur op deze locatie is ook een optie, vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Een pantry, parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijk

Het huren van een kantoorruimte aan de Curieweg in Spijkenisse brengt vele voordelen met zich mee, het servicelevel is namelijk van hoog niveau. Zo zijn er in het kantoorgebouw meerdere pantry’s te vinden, hier kun je een lekker kopje koffie/thee zetten voor jou en je collega’s. Reis je met de auto naar je werkplek? Aan de voorzijde van het kantoorgebouw is een grote parkeerplaats aanwezig waar je makkelijk en snel de auto kunt parkeren. Ook is het mogelijk om op ieder gewenst tijdstip van de dag gebruik te maken van jouw kantoorruimte. Of dit nu overdag, in de avond of in het weekend is, alles is mogelijk door de 24/7 toegankelijkheid. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging, je bereikt namelijk jouw nieuwe werkplek makkelijk met de auto en het openbaar vervoer. Verschillende op- en afritten van de snelwegen liggen op korte rijafstand, vanuit deze richting bereik je snel andere steden in Nederland. Reis je liever met de bus? Op een korte afstand van slechts 200 meter vind je een bushalte.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Curieweg in Spijkenisse?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Curieweg in Spijkenisse? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Een kantoorruimte huren aan de Curieweg huur je bij SKEPP.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Curieweg 7

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen