VERHUURD

Rotterdam Haringvliet, Haringvliet 92

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Rotterdam Haringvliet!

Kantoorruimte huren aan de Haringvliet in Rotterdam (Haringvliet)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Haringvliet in Rotterdam? Dan is dit karakteristieke pand helemaal wat voor jou. Het pand is ingeschreven als rijksmonument sinds 1987 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 847 m2. Buiten dat het een bijzonder pand is met authentieke werkplekken, heeft het kantoorgebouw een ontzettend gaaf uitzicht over de Maas, Willemsburg en de oude haven waar nog allerlei mooie schepen zijn gelegen.

Huurprijzen

Er zij nog verschillende kantoorruimten beschikbaar. Zo heb je hier een kantoorkamer van 66 m2 voor €1053 per maand. Mocht je opzoek zijn naar een wat grotere ruimte, er is ook een ontzettend mooie ruimte van 92 m2 beschikbaar voor een maandelijks bedrag van €1624 per maand. Deze ruimte is gelegen op de begane grond en heeft een prachtig uitzicht en heeft een klassieke kachel. Op deze locatie in het centrum van Rotterdam zijn alle genoemde prijzen inclusief servicekosten.

24/7 toegang en een lift

In dit kantoorgebouw aan de Haringvliet in Rotterdam heb je niet alleen een fenomenaal uitzicht, maar kun je ook gebruik maken van vele voorzieningen en services. Wil je graag een kantoorruimte huren op bijvoorbeeld de derde verdieping? Geen probleem, deze verdieping is makkelijk te bereiken door de aanwezige lift. Wat ook zeker een voordeel is bij dit pand is dat je 7 dagen per weer in je kantoorruimte kunt werken, ideaal wanneer je in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden. Verder zijn er nog voorzieningen als een pantry, een goede klimaatinstallatie en een dakterras.

Locatie en bereikbaarheid

Het centrum van Rotterdam is goed te bereiken en zeker het kantoorpand aan de Haringvliet. Wanneer je met de auto reist, reis je er nog geen 10 minuten vanaf de snelweg naar je werkplek. Liever met het openbaar vervoer naar je werk? De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 5 minuten lopen en het centraal station 6 minuten. In de omgeving zijn er veel dingen die je kunt doen op deze top locatie. In je pauze een lekkere wandeling langs de oude haven, een gezellig café bezoeken, even shoppen of de laatste boodschappen in huishalen bij de Albert Heijn, alles is hier mogelijk!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Haringvliet in Rotterdam?

Ben jij enthousiast geworden over het huren van een kantoorruimten aan de Haringvliet in Rotterdam? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder.

Kantoorruimte huren Rotterdam Centrum, Haringvliet 92 Haringvliet 92 Rotterdam Haringvliet Toplocatie!

1 beoordelingen Haringvliet

Een kantoorpand aan de Maas, dat wil toch iedereen?

De kantoorruimten bieden vele mogelijkheden en zijn vrij om in te richten naar eigen smaak. Ik zelf vind het ook heel erg leuk om na werktijd de stad in te lopen, gezellige kroegjes en lekkere restaurants maken deze kantoorlocatie top!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!