VERHUURD

Rotterdam Centrum, Weena 690

5 (3)

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Rotterdam Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Weena in Rotterdam (Centrum)

Wil je graag een flexibele kantoorruimte huren op een top locatie in Rotterdam? Neem dan een kijkje aan de Weena. Je huurt hier een kantoorruimte in het bruisende centrum van Rotterdam. Niet alleen de kantoren zien er goed uit, het gehele kantoorpand is voorzien van goede services en faciliteiten. Daarnaast huur je hier ook op toplocatie met prachtig uitzicht over Rotterdam, de beschikbare kantoorruimten zijn namelijk gevestigd op de 16e verdieping.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorkamers beschikbaar voor de verhuur. Je huurt hier een kantoorunit op de 16e verdieping, dit zorgt er voor dat je prachtig uitzicht hebt over Rotterdam. De kantoorruimten worden full-service opgeleverd, dat houdt in dat jullie organisatie nergens meer achteraan hoeft! Je kunt de kantoorruimte zo betreden. De kantoorkamers zijn te huur vanaf 18 m2, geschikt voor 2 personen, en kan oplopen tot 10 personen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Vergaderruimte en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Weena in Rotterdam Centrum, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige luxe. Zo is er bij binnenkomst in de centrale hal altijd vriendelijk ontvangst voor je gasten, waar je vervolgens mee kunt vergaderen in de aanwezige meetingrooms. Wat ook ideaal is, is dat jij je eigen werktijd mag bepalen. Of je nu graag in de avonduren werkt of in de weekenden de laatste werkzaamheden afrond, het is allemaal mogelijk door de 24/7 toegankelijkheid.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand is perfect wanneer jij je wilt mengen tussen het Rotterdamse bedrijfsleven. De Weena bevindt zich namelijk aan de bekendste kantoorboulevard in Rotterdam. Deze locatie is daarnaast ook goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Het NS station Rotterdam Centraal Station zit recht tegenover het kantoorgebouw en verschillende rijkswegen zoals de A20, A13 en A15 liggen op een korte rijafstand.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Weena in Rotterdam Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Weena in Rotterdam Centrum? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen die je graag eerst beantwoord hebt? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij bij SKEPP helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Rotterdam Centrum.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Weena in Rotterdam Centrum

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Weena in Rotterdam Centrum.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

3 beoordelingen Weena

Fantastisch kantoorgebouw, alles zit er op en aan!

Top locatie!

Wanneer je prachtig uitzicht over Rotterdam wilt hebben vanaf je kantoorruimte, dan moet je zeker hier gaan huren! Wauw!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!