Kantoorruimte huren Rotterdam Centrum, Schiekade 105

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
 • Bushalte Rotterdam, Stadhuis 9 min. lopen (0,7 km)
 • Metrostation Rotterdam, Rotterdam Centraal perron C 10 min. lopen (0,8 km)
 • Treinstation Centraal Station 8 min. lopen (0,6 km)
 • Metrostation Centraal Station 6 min. lopen (0,5 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Schiekade 105 in Rotterdam Centrum

Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: Eigen werkplek
  Huurprijs: € 220 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 60 m2
  Huurprijs: € 1.050 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 77 m2
  Huurprijs: € 1.350 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 120 m2
  Huurprijs: € 2.100 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Schiekade in Rotterdam Centrum

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Rotterdam Centrum, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in dit representatieve kantoorgebouw aan de Schiekade. Je hebt hier de mogelijkheid om zowel een kantoorruimte als werkplek te huren. Ben jij nieuwsgierig of deze locatie geschikt is voor jou organisatie? Plan dan een rondleiding in en ontdek het snel!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog slechts 4 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Eén kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 120 m2. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €2100,-, daar komt maandelijks €400,- aan servicekosten boven op. Op de tweede verdieping is er een kantoorruimte beschikbaar van 77 m2 voor €1350. Naast kantoorruimten zijn er ook werkplekken beschikbaar. Voor een werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €220,- en ben je €30,- per maand aan servicekosten kwijt. Benieuwd naar de overige huurvoorwaarden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Een pantry en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Schiekade in Rotterdam Centrum, heb je naast je kantoorruimte ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de aanwezige services en faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw. Zo zijn er meerdere pantry’s aanwezig waar je een lekker kopje koffie/thee kunt zetten voor jou en je collega’s en in de middag een verse lunch kunt voorbereiden. Komen er vaak klanten langs en wil je deze graag buiten je kantoorruimte ontvangen? Maak dan gebruik van de aanwezige vergaderruimten, handig voor een bespreking of presentatie!

Locatie en bereikbaarheid

Vanaf verschillende rijkswegen zoals de A20 en A13 is het slechts enkele minuten rijden naar jouw nieuwe werkplek. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan heb je mazzel, in dezelfde straat is een bushalte gevestigd met een rechtstreekse verbinding naar Rotterdam Centraal Station. Je huurt hier een kantoorruimte midden in het centrum van Rotterdam, gezellige cafés en goede restaurants zijn dus binnen handbereik. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Schiekade in Rotterdam Centrum?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Schiekade in Rotterdam Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij het zoeken naar de juiste kantoorruimte en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou met het huren van een kantoorruimte in Rotterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Schiekade 105

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen