Kantoorruimte huren Rotterdam Centraal Station, Kruisplein 15-25

5 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kruisplein 15-25 in Rotterdam Centraal Station

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rotterdam Centraal Station!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Kruisplein (Centraal Station)

Huren op een mooie centrumlocatie? Dat kan aan het Kruisplein, gelegen in het centrum van Rotterdam. Je huurt hier kantoorruimte in een kantoorpand dat gebouwd is in 1985. De totale gebruiksoppervlakte van dit kantoorgebouw bedraagt maar liefst 18.371 m2. Kantoorruimte is momenteel te huur vanaf 100 m2. 

Huurprijzen

Zoals gezegd huur je in dit kantoorpand kantoorruimte vanaf 100 m2. Bedrijven die al een kantoorruimte huren in dit kantoorgebouw zijn onder andere filmproducenten, organisatieadviesbureaus en reclamebureaus. Kantoorruimte is te huur tot een maximum van 700 m2. De huurprijs voor kantoorruimte in dit gebouw bedraagt €165,- per m2 per jaar. Niet gek, voor deze toplocatie in Rotterdam! 

Loungeruimte en een bemande receptie 

Binnen dit kantoorgebouw maak jij als huurder gebruik van diverse faciliteiten. Zo is er een bemande receptie aanwezig waar ze je kunnen ondersteunen met diverse activiteiten. Naast het in ontvangst nemen van je post kunnen zij indien nodig ook de telefoon voor je beantwoorden. Daarnaast beschikt het kantoorpand ook over een loungeruimte. Deze plek is zeer geschikt om even tot rust te komen of voor het houden van informele vergaderingen. 

Locatie en bereikbaarheid

Het zal je vast niet verbazen, maar de bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend wanneer je met het openbaar vervoer reist. Treinstation Rotterdam Centraal ligt namelijk op een afstand van slechts 700 meter. Vanaf hier ben je binnen 5 minuten op kantoor. Daarnaast is ook de bereikbaarheid per auto prima. Zowel vanaf de A20 als vanaf de A13 is het slechts 10 minuten rijden naar het kantoorgebouw. De locatie van het kantoorpand is naast een ideale werklocatie ook erg gezellig. In de directe omgeving van het kantoorpand vind je vele internationale restaurants als het Urumqi Restaurant en het Beijing Resturant. Beide restaurants zijn zeker de moeite waard om een keer te bezoeken. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Kruisplein?

Wil jij graag kantoorruimte op maat huren op deze toplocatie in Rotterdam? Aarzel dan niet langer en plan vandaag nog een rondleiding in. Dit is erg eenvoudig en bovendien geheel gratis. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

E

Het pand licht recht tegenover het Centraal Station, een toplocatie!

F

Wij zijn onlangs wezen kijken in dit pand, de faciliteiten waren goed geregeld en het zag er netjes uit

A

Het ziet er netjes uit op de foto's alleen de ruimtes zouden wel wat meer aankleding kunnen gebruiken.

K

Lichte ruimtes, zou een prima plek zijn voor een bedrijf.

De omgeving is fijn qua voorzieningen (openbaar vervoer, veel horecagelegenheden)Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kruisplein 15-25

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen