Rotterdam Centraal Station, Kruisplein 15-25

Kantoorruimte huren aan het Kruisplein (Centraal Station)

Huren op een mooie centrumlocatie? Dat kan aan het Kruisplein, gelegen in het centrum van Rotterdam. Je huurt hier kantoorruimte in een kantoorpand dat gebouwd is in 1985. De totale gebruiksoppervlakte van dit kantoorgebouw bedraagt maar liefst 18.371 m2. Kantoorruimte is momenteel te huur vanaf 100 m2.

Huurprijzen

Zoals gezegd huur je in dit kantoorpand kantoorruimte vanaf 100 m2. Bedrijven die al een kantoorruimte huren in dit kantoorgebouw zijn onder andere filmproducenten, organisatieadviesbureaus en reclamebureaus. Kantoorruimte is te huur tot een maximum van 700 m2. De huurprijs voor kantoorruimte in dit gebouw bedraagt €165,- per m2 per jaar. Niet gek, voor deze toplocatie in Rotterdam!

Loungeruimte en een bemande receptie

Binnen dit kantoorgebouw maak jij als huurder gebruik van diverse faciliteiten. Zo is er een bemande receptie aanwezig waar ze je kunnen ondersteunen met diverse activiteiten. Naast het in ontvangst nemen van je post kunnen zij indien nodig ook de telefoon voor je beantwoorden. Daarnaast beschikt het kantoorpand ook over een loungeruimte. Deze plek is zeer geschikt om even tot rust te komen of voor het houden van informele vergaderingen.

Locatie en bereikbaarheid

Het zal je vast niet verbazen, maar de bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend wanneer je met het openbaar vervoer reist. Treinstation Rotterdam Centraal ligt namelijk op een afstand van slechts 700 meter. Vanaf hier ben je binnen 5 minuten op kantoor. Daarnaast is ook de bereikbaarheid per auto prima. Zowel vanaf de A20 als vanaf de A13 is het slechts 10 minuten rijden naar het kantoorgebouw. De locatie van het kantoorpand is naast een ideale werklocatie ook erg gezellig. In de directe omgeving van het kantoorpand vind je vele internationale restaurants als het Urumqi Restaurant en het Beijing Resturant. Beide restaurants zijn zeker de moeite waard om een keer te bezoeken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Kruisplein?

Wil jij graag kantoorruimte op maat huren op deze toplocatie in Rotterdam? Aarzel dan niet langer en plan vandaag nog een rondleiding in. Dit is erg eenvoudig en bovendien geheel gratis.

Kantoorruimte vanaf 100 m2 te huur in Rotterdam Centrum Kruisplein 15-25 Rotterdam Centraal Station Toplocatie!

3D Viewer Kruisplein

Klik om te activeren

4 beoordelingen Kruisplein

Het pand licht recht tegenover het Centraal Station, een toplocatie!

Wij zijn onlangs wezen kijken in dit pand, de faciliteiten waren goed geregeld en het zag er netjes uit

Het ziet er netjes uit op de foto's alleen de ruimtes zouden wel wat meer aankleding kunnen gebruiken.

Lichte ruimtes, zou een prima plek zijn voor een bedrijf.

De omgeving is fijn qua voorzieningen (openbaar vervoer, veel horecagelegenheden)

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!