Roermond Centrum, Slachthuisstraat 31-35

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimten

vanaf € 1.963 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Slachthuisstraat in Roermond (Centrum)

Heb jij altijd al een kantoorruimte willen huren aan de Slachthuisstraat in Roermond (Centrum)? Dan is dit kantoorgebouw misschien wel helemaal iets voor jou. Dit gunstig liggende pand is gebouwd in 1993 en is zowel met het openbaar vervoer als eigen vervoer uitstekend te berijken. Het pand beschikt buiten de kantoorruimten om ook nog over een ruim aanbod van voorzieningen en faciliteiten zoals een centrale entree en een eigen parkeerterrein.

Huurprijzen

Wanneer je een kantoorruimte wilt huren in dit kantoorgebouw, heb je de mogelijkheid om maar liefst een oppervlakte van 1374 m2 af te nemen. Er zijn natuurlijk ook kleine kantoorruimten te huur, zoals 248 m2 voor een maandelijks bedrag van €1963,-. Ben je toch opzoek naar een mooie kantoorruimte die hier tussen in zit? Er is ook nog een unit beschikbaar met een oppervlakte van 864 boor €6840,- in de maand.

Lift, parkeergelegenheid en vergaderruimten

In dit kantoorgebouw aan de Slachthuisstraat in Roermond (Centrum) huur je onder goede omstandigheden door de aanwezige voorzieningen en faciliteiten. Zo hoef jij je niet druk te maken over het dagelijks traplopen, er is namelijk een lift aanwezig die je naar elke verdieping kan brengen. Ook is er naast het gebouw een grote parkeerplaats gelegen waar je voor een maandelijks bedrag van €33,- gebruik van kunt maken. Zo zijn er ook nog vergaderruimten in het pand, te gebruiken bij bijvoorbeeld een bespreking of een het houden van een presentatie.

Locatie en bereikbaarheid

Mocht je met de auto naar je werkplek willen reizen, dan ben je gemiddeld 5 minuten onderweg vanaf verschillende snelwegen zoals de A2, A67 en A73. Ook met het openbaar vervoer is het pand makkelijk te bereiken. De bushalte Roermond, Wilhelminaplein is maar slechtst 2 minuten loopafstand vanaf je werkplek gelegen. In de nabije omgeving zijn er verschillende restaurantjes gevestigd waaronder ‘Eat To Go’, je kunt hier allerlei verschillende maaltijden afhalen. Ideaal wanneer je een lange werkdag hebt gehad en zelf geen zin meer hebt om in de keuken te staan.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Slachthuisstraat in Roermond (Centrum)?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Slachthuisstraat in Roermond (Centrum)? En wil je het graag met eigen ogen bekijken? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!