Overcingellaan 17

Kantoorruimte te huur in representatief kantoor vlakbij het stadscentrum van Assen

Op 7 minuten lopen van treinstation Assen, vlakbij het stadscentrum van Assen en op 10 minuten rijden van de snelweg A28, daar ligt dit representatieve kantoorgebouw aan de Overcingellaan in Assen. Op deze gunstige locatie vindt u een kantoorruimte die goed aansluit bij de omvang, wensen en behoeften van uw onderneming. 

Beschikbaarheid in Assen? Flexwerkplek of kantoorruimte (>20 m2)

Bent u een zzp'er en/of een starter? Dan is het waardevol om te weten dat het mogelijk is om een flexwerkplek te huren aan de Overcingellaan in Assen. Bent u al iets verder met uw onderneming en zoekt u een eigen ruimte? Huur dan een kantoorkamer (20 - 100 m2). Behoefte aan een groter kantoor? Dan doet u er verstandig aan om een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 te huren in Assen. 

Huren in Assen: huurprijs slechts €95,- per m2 per jaar!

Het zal ongetwijfeld een belangrijk aspect zijn in uw zoektocht naar een kantoorruimte in Assen: de hoogte van de huurprijs. Wanneer u besluit om een kantoorruimte te gaan huren in dit kantoorpand, dan betaalt u een huurprijs van maar €95,- per m2 per jaar. Past dit binnen uw budget?

Gemeubileerd huren mogelijk, receptie en vergaderruimte aanwezig

Geen tijd of geen zin om uw kantoorruimte in te richten? Geen enkel probleem, het is mogelijk om hier gemeubileerd te huren. Ook een bijkomstig voordeel is de aanwezigheid van een receptie. De receptionisten ontvangen enthousiast uw gasten op kantoor. Daarnaast is er ruimte om te vergaderen met 4 tot en met maximaal 40 personen. Er is ook een trainings- of workshopruimte voor trainingen en/of workshops tot 50 personen. 

Kom kijken in dit kantoorpand aan de Overcingellaan in Assen!

Heeft bovenstaande uw interesse gewekt? Dan is het verstandig om een rondleiding te plannen bij SKEPP, zodat u uw nieuwe kantoorruimte aan de Overcingellaan in Assen alvast kunt zien. SKEPP helpt u namelijk graag verder in uw zoektocht naar een geschikte kantoorruimte!

Huur kantoorruimte (>20 m2) aan Overcingellaan in Assen Overcingellaan 17 Assen Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!