Super deal

Assen, Overcingellaan 17

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 70 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Overcingellaan (Centrum)

Op 7 minuten lopen van treinstation Assen, ligt dit prachtige kantoorgebouw. Het betreft een kantoorpand uit 1989 met een totale gebruiksoppervlakte van 2060 m2. Op dit moment huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorpand, denk hierbij aan adviesbureaus en paramedische praktijken.

Huurprijzen, kantoor Overcingellaan, Assen

Je huurt in dit kantoorpand zowel flexwerkplekken als kantoorruimten. Een flexwerkplek voor 5 dagen per week is al te huur vanaf €70,- per maand. Toch liever een eigen kantoorruimte? Deze kun je huren voor een maandelijkse huurprijs van €410,-. Past dit binnen jouw budget? Plan dan gauw een rondleiding in!

Overcingellaan: receptie en een trainingsruimte

Geen zin om jouw kantoorruimte in te richten? Geen probleem. In dit kantoorpand is het namelijk mogelijk om gemeubileerd te huren. Ook een bijkomstig voordeel is de aanwezigheid van een bemande receptie. De receptionisten ontvangen jou en je gasten met veel enthousiasme. Daarnaast is er een ruime om te vergaderen. Deze ruimte is geschikt voor 4 tot maximaal 40 personen. Ook is er een trainingsruimte aanwezig die geschikt is voor 50 personen. Deze ruimte is ook erg handig voor het geven van workshops.

Locatie en bereikbaarheid, Overcingellaan, Assen

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand, gelegen in de Bomenbuurt, is prima. Zoals gezegd is het dichtstbijzijnde treinstation Assen. Vanaf hier is het slechts 7 minuten lopen naar kantoor. Kom je toch liever met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf de A28 in slechts 7 minuten rijden op kantoor. In de directe omgeving van het kantoorpand zijn vele restaurants en bars te vinden. Zo kun jij ervoor kiezen om na werktijd gezellig een wijntje te drinken bij Ons Café. Dit gezellige café ligt slechts 800 meter verderop.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Overcingellaan?

Wil jij graag de kantoorruimte van 20 m2 huren of misschien liever een flexwerkplek? Plan een rondleiding in en kom gezellig langs.

1 beoordelingen Overcingellaan

Gezellig ingericht en mooie ruimten voor een laag bedrag per maand

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!