Kantoorruimte huren Groningen, Helperpark 270-298

4 (2 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Helperpark 270-298 in Groningen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Groningen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Helperpark in Groningen (Europapark)

Je huurt kantoorruimte in het Media- en ICT-hart van het Noorden van ons land. Hier staat namelijk een nieuw kantoorpand dat gebouwd is in 2016. Dit kantoorpand heeft een gebruiksoppervlakte van maar liefst 39.412 m2. Bedrijven uit iedere branche zijn welkom in dit prachtige, moderne kantoorgebouw. Het kantoorgebouw ligt in een erg gezellige omgeving met vele leuke restaurants en cafés op loopafstand. Restaurant Breek de Dag en Café Singelier zijn zeker een bezoekje waard! 

Huurprijzen, kantoor Helperpark, Groningen

Huren kan in dit kantoorpand tegen gunstige huurprijzen en flexibele huurvoorwaarden. Hierdoor wordt het kantoorpand erg aantrekkelijk voor ondernemers. Momenteel zijn dan ook alle kantoorruimten verhuurd. Zou jij echter heel graag een ruimte willen huren in dit kantoorpand? Houd de pagina dan goed in de gaten, wie weet komt er binnenkort een kantoorruimte vrij. 

Helperpark: vergaderruimte en inrichten naar eigen wens

Eén van de redenen om in dit kantoorpand een kantoorruimte te huren, is dat je deze mag inrichten naar de wensen van jou en je bedrijf. Zo kun jij je vasthouden aan de stijl van jouw bedrijf. Daarnaast kun jij als huurder gebruik maken van de stijlvolle zalen en vergaderruimten. Deze zijn praktisch ingericht en ook zeer geschikt voor het houden van presentaties. Bovendien zitten de kosten voor schoonmaal van de algemene ruimten en internet gewoon bij de huurprijs inbegrepen. 

Locatie en bereikbaarheid, Helperpark, Groningen

Het dichtstbijzijnde treinstation van dit kantoorpand is Europark. Dit treinstation ligt op een loopafstand van slechts 4 minuten. Voor treinreizigers is deze kantoorlocatie dus ideaal. Kom je toch liever met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf zowel de A28 als de A7 in 8 minuten op kantoor. Het kantoorpand zelf wordt omgeven door veel groen. Zo kun jij ervoor kiezen om tijdens de pauze een wandeling te maken door het nabijgelegen Helperpark. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Helperpark?

Wil jij binnenkort graag een kantoorruimte huren aan het Helperpark? Aarzel dan niet langer en plan zodra er beschikbaarheid is een rondleiding in. Dit kan erg gemakkelijk via de website en is geheel gratis en vrijblijvend!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

O

Vette industriële uitstraling.

Jammer dat er geen werkplekken te huur zijn.

R

Verrassend, ziet er mooi uit van binnen ;) Wel erg op de media en ICT gericht

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Helperpark 270-298

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen