Kantoorruimte huren Groningen, Friesestraatweg 207-221

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Friesestraatweg 207-221 in Groningen

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Groningen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Friesestraatweg in Groningen

Wil je kantoorruimte huren aan de Friesestraatweg in Groningen? Dit kantoorpand maakt deel uit van businesscenter de Ommelanden. Het pand bevindt zich in een voormalige melkfabriek waardoor het kantoorpand is voorzien van authentieke details. Maar dat is niet het enige mooie aan deze werkplek. Het kantoorpand heeft namelijk ook een gezamenlijke tuin waar, met mooi weer, heerlijk buiten gezeten kan worden. 

Huurprijzen

De kantoorruimte aan de Friesestraatweg in Groningen biedt verschillende werkplekken die variëren tussen de 100m2 en de 250 m2. De huurprijzen voor de kantoorruimtes liggen tussen de €1000,- en de €2500,- per maand. De servicekosten zijn hierbij inbegrepen. Als je een kantoorruimte huurt aan de Friesestraatweg dan heb je ook parkeerplekken tot je beschikking.

Pantry, 24/7 toegankelijkheid en een businesslounge

Wil je even tot rust komen, dan kan dat naar hartelust in de businesslounge die aanwezig is aan de Friesestraatweg. Het toegangscontrolesysteem zorgt ervoor dat ongenode gasten buiten de deur blijven, zo is uw kantoorruimte optimaal beveiligd. Een groot voordeel van dit kantoorpand is, dat het 24/7 toegankelijk is zodat je, mocht dat nodig zij, in het weekend nog even aan het werk kunt. Een eigen pantry zorgt ervoor dat je een heerlijke lunch kunt bereiden in je eigen kantoor. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw aan de Friesestraatweg in Groningen ligt op slechts 2 kilometer afstand van het centrum van Groningen. Bij het centrum ligt ook het treinstation waardoor je gemakkelijk naar andere steden kunt reizen met het openbaar vervoer. In totaal zijn er 310 parkeerplaatsen waardoor je ook gerust met de auto kunt komen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Friesestraatweg in Groningen?

Kun je niet wachten om plaats te nemen in een nieuwe kantoorruimte aan de Friesestraatweg in Groningen? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een rondleiding in. Voor meer informatie mag je altijd contact opnemen met de vastgoedconsultants van ons, wij helpen je graag.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Friesestraatweg 207-221

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen